LegekædenMikkel Lomborg

Bøger skrevet af Mikkel Lomborg

Læs mere om Mikkel Lomborg
1 produkter
1 produkter
Skæg med noder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skæg med noderMikkel Lomborg
169,96 DKK
HARDBACK
(0)
Skæg med noder

Mere om Mikkel Lomborg

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Mikkel Lomborg. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lomborgs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hr. Skægs ABC" udgivet af CARLSEN - "Dengang Hr. Skæg startede i skole" udgivet af DR¤Carlsen - "Dengang Hr. Skæg startede i skole" udgivet af DR¤Carlsen - "Skæg med noder" udgivet af Playground Music - "Hr. Skægs ABC" udgivet af Carlsen - "Historien om Willum. Du" udgivet af PrintXpress - "Hr. Skæg og rejsen til ordkloden m. cd" udgivet af Carlsen - "Dengang hr. Skæg startede i skole" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hr. Skægs ABC m. cd" udgivet af Carlsen

Bøger af Mikkel Lomborg

Du kan bestille ni bøger af Mikkel Lomborg her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Mikkel Lomborg bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lomborg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Lomborgs "Hr. Skægs ABC"

Hos Bog & idé er "Hr. Skægs ABC" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.

"Dengang Hr. Skæg startede i skole" af Mikkel Lomborg

Det er muligt at købe Mikkel Lomborgs "Dengang Hr. Skæg startede i skole" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er DR¤Carlsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Lomborg