LegekædenSpil

Monopoly

2 produkter
2 produkter
Classic Monopoly
Monopoly ClassicBrætspil
299,95 DKK
(1)
Monopoly Classic
Monopoly Danmark
Monopoly DanmarkBrætspil
449,95 DKK
(0)
Monopoly Danmark

MONOPOLY - Det verdenskendte og klassiske brætspil

Hvis man skal nævne klassiske brætspil, så er det uundgåeligt at MONOPOLY ikke bliver nævnt i denne kategori. MONOPOLY er det universelle brætspil, der har været med til at underholde familie og venner i timevis. Brætspillet fra Hasbro er altid et sikkert valg, hvis man er i tvivl om hvilket spil man skal spille, til spilleaften.

I den klassiske MONOPOLY handler det om at købe, sælge og bytte ejendomme for at vinde. Jo flere ejendomme en spiller ejer, jo mere husleje kan de opkræve. Oplev op- og nedture ved at samle på ejendomme i samme farvesæt og byg huse og måske endda opgradere til et hotel! Jo flere ejendomme hver spiller ejer, jo mere husleje kan der opkræves. Hvert et kast med terningerne er med til at afgøre din skæbne i spillet. 

Køb, sælg & forhandle

Vælg din favorit-figur og placer den på startfeltet og kast med terningerne for at eje det hele!

Hvis du gerne vil ende med de fleste ejendomme og penge, kræver det at du spiller og handler strategisk. Jo flere ejendomme du køber, jo større chancer har du for at dine modspillere skal betale dig en husleje. Men dit held kan hurtigt vende, for har du købt for mange ejendomme for hurtigt og du løber tør for penge, kan du være nødsaget til at sælge dine ejendomme for at kunne betale dine modstandere. Så sørg for at udtænke dig en plan og tænk dig godt om, når du skal forhandle. Vær forberedt på at den hyggelige stemning kan ændre sig, når du og dine modspillere bliver uenige om forhandlingerne. 

MONOPOLY - Et brætspil for alle

MONOPOLY spillet er en sjov ting at lave, hvis man mangler lidt underholdning derhjemme. Det er en absolut klassiker for hele familien. Børn fra 8 år kan være med i det helt klassiske MONOPOLY spil og man kan være 2 til 8 spillere ad gangen. Spillets regler er ret simple, så børn og voksne i de fleste aldre kan derfor lære spillet på ganske kort tid.

MONOPOLY er et fantastisk og lærerigt spil. Det er simpelt nok, at børn kan lege og konkurrere med de ældre. Samtidig er det udfordrende og konkurrencedygtigt nok til at voksne kan nyde det.

Man kan naturligvis spille MONOPOLY på den hele klassiske måde efter reglerne, eller man kan gøre det lidt spændende og anderledes ved at lave sine egne regler.

Udforsk de forskellige MONOPOLY versioner

Udover at du kan spille det helt klassiske MONOPOLY brætspil, så har Hasbro Inc igennem tiderne lavet forskellige versioner af spillet. Eksempelvis har Hasbro introduceret MONOPOLY Junior, som er en enkel introduktion til det klassiske MONOPOLY. Brætspillet er let og interessant til børn i en alder af 5 til 8 år. Spillet er lavet enkelt og overskueligt, så de mindste børn kan lege med, når de skal flytte rundt på brættet og rejse igennem MONOPOLY-universet med de sjove figurer. Man kan blandt andet opleve iskiosken, skaterparken, zoologisk have og mange andre spændende ejendomme. Udover MONOPOLY og MONOPOLY Junior brætspil, kan man blandt andet opleve varianter som: 

  • MONOPOLY Game: Ultiamte Banking Edition 
  • MONOPOLY Deal Card Game 
  • MONOPOLY Cheaters

Så hvis man trænger til lidt variation i forhold til regler, så er der rig mulighed for at lade sig underholde med nogle af de andre varianter af MONOPOLY. Du kan også finde en MONOPOLY Fortnite udgave af spillet, som helt sikkert vil kunne vække glæde blandt gamere.

MONOPOLY Deal Card Game er også et sjovt alternativ at vælge, hvis man skal have et hurtigt spil. Spillet er udelukkende baseret på 110 kort, der indeholder ejendomskort, huslejekort, hus- og hotelkort og ejendomswildcards. Er du den første, der samler 3 komplette ejendomskortsæt i forskellige farver, har du vundet spillet. MONOPOLY Deal Card Game er det perfekte kortspil, hvis man er på farten og man gerne vil konkurrere med hinanden. 

Et historisk brætspil fra 1930'erne

Den første version af MONOPOLY spillet udkom i midten af 1930’erne. På daværende tidspunkt var det Parker Brothers, der introducerede spillet for første gang i USA. Spillet blev skabt med inspiration fra et ældre brætspil ved navn ”The Landlords”. Reglerne og principperne fra The Landlords er identiske med MONOPOLY, hvor man opkøber ejendomme og opkræver husleje og den spiller, der går konkurs er ude af spillet. Det er derfor, det har navnet Monopoly eller monopol, da det går ud på at overhale alle de andre spillere i ejerskabet om ejendomme og penge. Efter udgivelsen blev der lavet 35.000 eksemplarer hver uge, og i 2011 var salget nået op på næsten 275 millioner enheder.

MONOPOLY er et brætspil der går mange generationer igen og det er der en god grund til. Spillet har blandt andet fået en plads i National Toy Hall of Fame i 1998.