Legekæden

Om os

Få indblik i Legekædens historie fra etablering af virksomheden og frem til nu.

Generelle oplysninger om Legekæden

Hjemmeside: legekaeden.dk 

Moderselskab: Indeks Retail A/S

Virksomhedsform: Aktieselskab 

CVR: 59948628

Virksomhedsadresse: Mossvej 2, 8700 Horsens, Danmark

Mail: [email protected]

Telefon: 76752020

Indeks Retail etableringsår: 2012

Legekæden - Mere om os 

Legekæden består af selvstændige forretninger, og er branchens "rigtige legetøjsbutik". En position vi har fastholdt i over 30 år. Det har vi bl.a. fordi vi har fokus på et stort og bredt udvalg af sjove, udfordrende og underholdende legetøjsprodukter - og ikke mindst kreative produkter, som kan give timevis af fordybelse, læring og udvikling til små som lidt større børn.

Legekædens forhandlere er en udvalgt skare af erfarne legetøjsforhandlere, der alle har valgt at være med i Legekæden, fordi de er dedikerede til legetøj og den kreative udfoldelse. Og fordi de elsker at arbejde i børnehøjde. Vi er fælles om indkøb, og har dermed et forhold og kendskab til hvert eneste produkt på vores hylder. Det er det, der gør, at vi kan yde en professionel rådgivning og vejlede vores kunder optimalt.Vi værner om mærkevarerne, fordi det er kvalitetsvarer, vi kan stå inde for - og som vi ved, holder i mange år.

Velkommen til Legekæden.

Virksomhedsprofil

Vi går i Legekæden op i at have en stærk virksomhedsprofil.  Vi tror nemlig på, at stærke værdier danner grobund for en god og sund forretning, ikke bare for kunderne, men bestemt også hos vores medarbejdere. Vi arbejder i fællesskab hver dag på at leve efter de værdier, og have en stærk profil i legetøjsbranchen. Det, som vi stræber efter, og som er succeskriterier for os, er følgende:

  • Mangfoldighed
  • Nærhed
  • Tryg leg
  • Legeglæde
  • Social leg

Legekædens mission 

"At give vores kunder en god oplevelse gennem leg og god service på både webshop og i vores butikker"

Find din nærmeste Legekæden-butik her.

God service hos Legekæden 

Hos Legekæden stræber vi efter altid at levere den bedst mulige service til jer som kunder, for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse når i handler hos Legekæden. For at kunne sikre den gode service, stræber vi altid efter at have de mest kompetente medarbejdere, med det formål at kunne besvare jeres spørgsmål samt kunne vejlede jer bedst muligt. Udover dette, er du også sikret garanti på dit/dine køb i Legekæden i alle vores butikker.