LegekædenUdendørs legHavespil

Havespil

Smash Ball
Smash BallUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Smash Ball
Strandtennis
StrandtennisUdelegetøj
149,95 DKK
(0)
Strandtennis
Kickmaster ultimative fodbold pakke
KUNGLSLEVERING
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKEUdelegetøj
649,95 DKK
(0)
KICKMASTER ULTIMATIVE FODBOLD PAKKE
Rundbold sæt
Rundbold sætUdelegetøj
99,95 DKK
(0)
Rundbold sæt
Fodbold kroket
Fodbold kroketUdelegetøj
179,95 DKK
(0)
Fodbold kroket
Rygsæk med havespil
KUNGLSLEVERING
Rygsæk med havespilUdelegetøj
179,95 DKK
(0)
Rygsæk med havespil
STIGEGOLF
KUNGLSLEVERING
STIGEGOLFUdelegetøj
169,95 DKK
(2)
STIGEGOLF
STIGEGOLF I TRÆ
KUNGLSLEVERING
Stigegolf i træUdelegetøj
399,95 DKK
(1)
Stigegolf i træ
Kubb Box
KUNGLSLEVERING
Kongespil i træUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Kongespil i træ
Kubb deluxe
KUNGLSLEVERING
Kubb DeluxeUdelegetøj
299,95 DKK
(0)
Kubb Deluxe
Kickmaster foldbare mål 2 stk.
KUNGLSLEVERING
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAKUdelegetøj
399,95 DKK
(0)
KICKMASTER FOLDBARE MÅL 2 PAK
PETANQUE
PetanqueUdelegetøj
249,95 DKK
(0)
Petanque
Kroket
KUNGLSLEVERING
KroketUdelegetøj
199,95 DKK
(0)
Kroket
Have mikado 50 cm
KUNGLSLEVERING
Have Mikado 50 cmUdelegetøj
129,95 DKK
(0)
Have Mikado 50 cm
Have yatzy
Have YatzyUdelegetøj
169,95 DKK
(0)
Have Yatzy
Hockeysæt
KUNGLSLEVERING
HockeysætUdelegetøj
199,95 DKK
(0)
Hockeysæt

Havespil

Er du på udkig efter sjove udendørsspil, der kan samle hele familien i haven om sommeren? Så er vores udvalg af havespil lige noget for dig!

Vi har et stort udvalg af klassiske havespil, der vil underholde både børn og voksne i timevis. Vores udvalg inkluderer blandt andet kroket, kongespil og stangtennis, som alle er kendt for deres sjove og udfordrende spiloplevelser.

Kroket er en klassiker, der har været populær i generationer. Spillet går ud på at slå bolden gennem en række porte med en hammer, som kræver både præcision og taktisk sans. Kongespil er en anden favorit, hvor det handler om at vælte kongen med træklodser, mens modstanderne forsøger at forhindre det.

Stangtennis er også en sjov og udfordrende aktivitet, der kan spilles med både to og fire personer. Spillet går ud på at slå bolden over en stang og få modstanderne til at falde ud af spillet. Som du kan høre er der rigtig mange muligheder når vi snakker om havespil.

Ringspil og strandspil

Udover vores klassiske havespil tilbyder vi også andre sjove udendørsspil såsom ringspil og strandspil. Ringspil er en simpel og sjov aktivitet, hvor spillerne skal kaste ringe omkring en pind eller stok. Det er en god måde at øve sig på præcision og hånd-øje-koordination.

Hvis I er på tur til stranden, så er vores udvalg af strandspil også et must-have. Med vores sjove strandspil kan I få en dag fyldt med sol, sand og sjov.

Uanset om I er til klassiske havespil, ringspil eller strandspil, så har vi noget for enhver smag. Køb vores udendørsspil og gør det til en sjov og aktiv sommer for hele familien.

Skab gode minder for hele familien med havspil

Vores produkter er perfekte til at samle familien i haven eller på stranden og skabe hyggelige stunder sammen. Glem alt om skærmen og tag del i en sjov og aktiv dag med vores udendørsspil. Der findes et hav af forskellige former havespil og udendørsspil. Der findes spil til både voksne og børn i alle aldre. Et klassisk spil som mange tager frem når solen skinner er kongespil. Kongespil er et eksempel på et spil hvor alle kan være med. Ligegyldigt om man er lille, stor, gammel eller ung kan man være med. Fælles for mange havespil er, at de er simple men samtidigt utroligt underholdene.

Uanset hvilket havespil du vælger, vil det være en sjov og underholdende måde at tilbringe tid sammen med familien i haven. Vores udvalg af havespil er også perfekt til sommerfester og andre udendørsarrangementer.

Så tag en pause fra skærmen og nyd det gode vejr med vores sjove og klassiske havespil. Vi garanterer timevis af sjov og hygge for hele familien.

Hvad er de mest populære havespil

De mest populære havespil er kroket, kongespil og stangtennis. Disse spil er perfekte til at nyde det gode vejr og have det sjovt sammen med familie og venner i haven. Derudover er ringspil også en populær valgmulighed, og hvis man er på stranden, er strandtennis eller frisbee en oplagt mulighed. Så der er masser af sjove havespil at vælge imellem, som både børn og voksne kan nyde. 

Hos Legekæden kan du også andet legetøj som vandpistoler, løbehjul og meget andet i kategorien udendørs legetøj.