LegekædenLegetøj

Brio

Brio

Hos Legekæden har vi et stort udvalg af legetøj fra BRIO. I vores sortiment finder du blandt andet mange produkter til at skabe den perfekte BRIO togbane. Udover togbaner og tog finder du også en lang række andre produkter fra BRIO hos os, som eksempelvis BRIO dukkevogne af høj kvalitet samt meget andet.

Byg din egen BRIO togbane

Noget af det mest ikoniske legetøj fra BRIO er deres togbane. For at bygge en BRIO togbane har man brug for en række togskinner. Man konsturerer sin togbane ved brug af forskellige togskinner. I sortimentet finder du både lige, buede, korte og lange togskinner. Jo flere togskinner du har, jo større og meget avanceret vil du kunne lave din BRIO togbane. Udover togskinner finder du også en lang række produkter som hjælper din togbane til at blive mere livlig og autentisk. Dette kunne eksempelvis være en bro, skilte eller en række forskellige lokomotiver og togvogne. 

Forkæl din dukke med en dukkevogn fra BRIO

Din dukke kunne ikke have det bedre end i en dukkevogn fra BRIO. Gennem mange år har børn elsket at lege med dukker. BRIO's dukkevogne tager leg med dukker til næste niveau. Det som adskiller BRIO's dukkevogne fra øvrige er den høje kvalitet og funktionalitet. Dukkevogne fra BRIO er selvfølgelig lavet til at passe højden på et barn og kan justeres alt efter behov. Derudover kan dukkevogne fra BRIO foldes sammen, har indkøbskurv, aftageligt stel og meget andet. Du kan finde de fede dukkevogne fra BRIO her.

Byg selv med BRIO Builder 

BRIO Builder er et koncept hvor man virkelig kan udfolde sin kreativitet. Med BRIO Builder er byggemulighederne uendelige. BRIO Builder kommer med en række forskellige materialer i forskellige former og størrelser. Sammen med det medfølger en række møtrikker til at samle de forskellige dele til dit byggeprojekt. Kan du eller dit barn lige at arbejde med hænderne og skabe ting fra bunden, kan vi stærkt anbefale et BRIO Builder Startsæt. Startsættet kommer alt du skal bruge for at komme i gang og kommer i en værktøjskasse som er perfekt til opbevaring. 

Histoiren om BRIO

Historien om BRIO starter i Sverige helt tilbage i 1884. Dengang producerede de dog ikke trælegetøj men producerede fletkurve. I 1908 blev firmaet overdraget til ejerens tre sønner som omdøbte den familieejede virksomhed til BRIO. På dette tidspunkt havde virksomheden produceret trælegetøj ét år. Siden de tre sønner overtog virksomheden ekspandere antallet af forskellige produkter væsentligt. 1909 var BRIO's katalog bestående af 999 varer hvilket tre år efter havde udviklet sig til 2700 varer. BRIO's nøgle til succes for deres trælegetøj har gennem alle årene været den høje kvalitet. 

Siden de tre sønner overtog BRIO fra deres far, blev deres primære ressource for deres omsætning trælegetøj til børn. På trods af dette producere BRIO og en række andre produkter. Udover trælegetøj som de velkendte toge og togbaner producerer BRIO også gåvogne, dukkevogne samt en masse legetøj til babyer.