LegekædenHer starter legenDIY- og kreaprojekterPerlerødderne

Perlerødderne

LEG_Web_Mini Perlerødderne_Landingsside

Mini perlerødder

Lav alle rødderne i perleudgaver 🤩 Mønstrene skal laves på én stor firkantet plade. Under hver figur fremgår farvevejledning.

Find skabelonerne her
LEG_Web_Perlerødderne_Landingsside2

Mega perlerødder

Er de små udgaver af rødderne for nemme, kan I tage udfordringen op og lave dem i mega udgaver. Du kan perle Mille & Mikkel, Bamsen Bille, babyen Lille og Super Sammi i mega udgaver. Mønstrene skal perles på 4 store firkantede plader pr. mønster.

Find skabelonerne her

Lav Legekædens rødder i perler

Hvem er rødderne?

Rødderne er de velkendte figurer fra Legekædens univers. Her møder du Mille, Mikkel, Super Sammi, Lille og bamsen Bille, som alle kan laves i perleudgaver.

Bille er alle røddernes bedste ven og han elsker at tage med på eventyr. Mikkel er Legekædens spasmager, som altid har fart på. Mikkel sidder sjældent stille og elsker at lege med biler og Lego. Mille er en kreativ pige, som elsker at fordybe sig med kreative projekter. Lille er Legekædens yngste, som elsker at være samme med de store rødder – også elsker Lille dyr og har et hav af dyrene fra Scleich. Super Sammi er en vaskeægte superhelt, som ved alt.

Hvor finder jeg skabelonerne til at lave perlerødderne?

Alle perlerødderne har udførlige skabeloner, så du nemt kan lave rødderne i perleudgaver. Perlerødderne findes i to forskellige størrelser, så der er noget for både store og små.

Du finder skabelonerne under ”mini perlerødder” og ”mega perlerødder”. De små perlerødder kan laves på en perleplade og de store skal laves på fire perleplader. Ved hver skabelon fremgår en farvevejledning, så du ved hvilke farver perler du skal bruge.

Perlerødderne sikrer mange timers sjov og pynter fint i hjemmet, når de er færdige. Du kan eventuelt lade dem pynte på væggen, hængende i loftet eller stående på reolen.

Hvad skal man bruge for at lave perlerødderne?

Det eneste du skal bruge for at komme i gang med at lave perlerødderne er perleplader, perler og et strygejern. Hvor mange perleplader du skal bruge, fremgår af skabelonerne, hvor du også kan se hvilke farver, du skal bruge til den valgte figur.

Når du er færdig, skal perlerødderen stryges og er nu klar til at pynte i hjemmet.