LegekædenBørnebøger

Find Holger bøger

8 produkter
8 produkter
Find Holger - I eventyrland
Find Holger - I eventyrlandMartin Handford
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Find Holger - I eventyrland
Find Holger
Find HolgerMartin Handford
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Find Holger
FIND HOLGER - Den eventyrlige rejse
KUN KLIK & HENT
FIND HOLGER - Den eventyrlige rejseMartin Handford
149,95 DKK
Indbundet
(0)
FIND HOLGER - Den eventyrlige rejse
FIND HOLGER nu
FIND HOLGER nuMartin Handford
149,95 DKK
Indbundet
(0)
FIND HOLGER nu
Find Holger - På nye opdagelser
Find Holger - På nye opdagelserMartin Handford
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Find Holger - På nye opdagelser
Find Holger - og den magiske lommelygte
Find Holger - og den magiske lommelygteMartin Handford
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Find Holger - og den magiske lommelygte
Find Holgers store finde-farvebog
Find Holgers store finde-farvebogMartin Handford
129,95 DKK
Paperback
(0)
Find Holgers store finde-farvebog
Find Holger - Fantastiske forskelle
Find Holger - Fantastiske forskelleMartin Handford
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Find Holger - Fantastiske forskelle

Find Holger

Er du klar til at gå på eventyr? Så er det tid til at finde Holger! Den udfordrende og sjove børnebogsserie, der har begejstret både børn og voksne i årtier, er nu tilgængelig for alle eventyrlystne sjæle. Så tag med på en spændende rejse gennem farverige og detaljerede illustrationer, hvor du skal finde Holger og hans venner i de mest utrolige situationer. Lad os se, om du kan spotte den skæggede fyr i den røde og hvide striktrøje! Kom med og oplev timevis af underholdning og udfordringer i Find Holger bøgerne.

Timevis af sjov med Find Holger

Er du på udkig efter en aktivitet, der kan underholde både børn og voksne i timevis? Så har vi løsningen til dig! Find Holger bøgerne er fyldt med eventyr og sjove udfordringer, der vil få hele familien til at grine og tænke sig om.

Gennem farverige og detaljerede illustrationer bliver du inviteret på en eventyrlig rejse ind i en verden fyldt med spænding og skøre situationer. Din opgave? At finde Holger! Den skæggede fyr i den røde og hvide striktrøje, der altid formår at gemme sig et eller andet sted på siden.

Men pas på! Holger har en masse venner, der også forsøger at skjule sig for dig. Kan du spotte dem alle sammen? Det kræver skarpe øjne og en god portion tålmodighed. Men når du endelig finder dem, vil du føle dig som en ægte eventyrer!

Find Holger bøgerne er perfekte til alle, der elsker at udforske og udfordre deres observationsevner. Uanset om du er på ferie, i sommerhuset eller bare derhjemme, kan du altid tage en Find Holger bog med dig og få timevis af sjov og underholdning. Og hvem ved, måske bliver du den bedste Holger-finder i hele familien?

Oplev et hav af lande med Find Holger bøgerne

Tag med på en fantastisk rejse rundt i verden med Find Holger bøgerne! I disse bøger får du mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige fantastiske lande og opdage deres unikke kultur og seværdigheder. Uanset om du drømmer om at udforske Egyptens pyramider, gå på safari i Afrika eller svømme med delfiner i Caribien, vil du finde det hele i Find Holger bøgerne.

Hver side i bøgerne er som et eventyr i sig selv, fyldt med detaljerede tegninger og skøre situationer. Du vil blive overrasket over, hvor mange sjove og skjulte detaljer der findes på hver eneste side. Og selvfølgelig er Holger og hans venner altid på lur et eller andet sted. Kan du finde dem?

Find Holger bøgerne er perfekte til både børn og voksne, der elsker at udforske og lære nyt. De er også fantastiske til at stimulere børnenes fantasi og observationsevne. Så hvorfor ikke tage hele familien med på en eventyrlig rejse og se, hvem der kan finde Holger først?

Skaberen bag Find Holger

Martin Handford er hjernen bag det globale fænomen Find Holger. Han er en dygtig illustrator og forfatter, der har formået at skabe en hel verden fyldt med sjov og spænding.

Martin blev født med en livlig fantasi og en kærlighed til eventyr. Som barn brugte han timer på at tegne og opfinde historier om skjulte skatte og fantasifulde figurer. Det var denne kreative lidenskab, der senere førte til skabelsen af Find Holger.

I begyndelsen var det bare en sjov idé, Martin havde til en børnebog. Han ville skabe en bog, der kunne underholde og udfordre både børn og voksne. Han begyndte at tegne farverige og detaljerede illustrationer af forskellige scener og fyldte dem med skjulte figurer, herunder den ikoniske Holger i sin røde og hvide striktrøje.

Martin indså hurtigt, at børn elskede at lede efter Holger og hans venner på siderne i hans bøger. De blev fanget af den spænding, der opstod ved at observere hver eneste lille detalje og finde de skjultte figurer. Martin fortsatte med at udvikle sin idé og skabte flere Find Holger bøger, der tog læserne med på en eventyrlig rejse rundt i verden.

I dag er Find Holger bøgerne en global succes, der er blevet oversat til mange forskellige sprog og solgt i millioner af eksemplarer verden over. De er blevet elsket af både børn og voksne, der nyder at bruge timevis på at lede efter Holger og hans venner.