LegekædenSpil

Sequence

3 produkter
3 produkter
SEQUENCE
AARTIETSSPIL
SequenceBrætspil
229,95 DKK
(7)
Sequence
Sequence Travel
Sequence travelBrætspil
129,95 DKK
(0)
Sequence travel
Sequence Junior
Sequence JuniorBrætspil
269,95 DKK
(0)
Sequence Junior

Sequence

Sequence er et utroligt sjovt og meget simpelt brætspil. Sequence er det perfekte spil, som på en yderst god måde har kombineret brætspil og kortspil. I Sequence skal man enten have 2 eller 3 hold. Antallet af spillere kan variere meget, da man kan være alt mellem 2-12 spillere. Sequence er et forholdsvist simpelt spil. Dog er den minimale alder for at spille spillet, defineret til at være 7 år. 

Sequence spillet udkom officelt i 1981. Sequence spillet blev udgivet af Jax Ltd. som blev opkøbt af den store spilvirksomhed Goliath i 2017. 

Sequence Junior spillet

Sequence Junior er den børnevenlige version af det populære spil Sequence. I stedet for at der afbilledet spillekort på pladen bruges der dyr. At bruge dyr er både sjovere og nemmere for børnene at bruge. Derudover er spilpladen mindre og kræver kun at man skal have 4 på stribe i stedet for 5. Sequence Junior henvender sig til børn helt ned til 3 år, men man kan sagtens spille med hvis man er ældre. Sequence Junior kan spilles af mellem 2-4 deltagere. Du kan finde det sjove Sequence Junior spil her.

Sequence spillets regler

I Sequence handler det om, at få 5 på stribe. Med Sequence spillet medfølger en spilleplade. På spillepladen er der afbilledet en række forskellige kort, fra et helt almindeligt kortspil. Inden spillet for alvor går i gang, bliver der uddelt en mængde kort som afhænger af hvor mange deltagere der er. Når man har fået trukket sine kort, kan spillet gå i gang. Selvom spillet handler om, at skulle lægge 5 på stribe, er det dog ikke så simpelt. Det er nemlig kun muligt at lægge sin brik på den plads, som matcher det afbilledet kort på spillepladen og det kort du har i hånden. Efter man har spillet et kort, skal man trække et nyt. Glemmer man at trække et kort før den næste modstander starter sin tur, må man spille med et kort mindre i resten af spillet. 

I Sequence skal man lægge 5 brikker på stribe. Dette gælder både vandret, lodret og diagonalt. Husk altid at være opmærksom på spillebrættet og dine modstanderes brikker, så du har mulighed for at blokere en mulighed sequence fra din modstander. I Sequence spiller man til 2 point hvis man er 2 hold. Er man 3 hold spiller man til 1 point. Får man én sequence (5 på stribe), tæller dette for 1 point. I Sequence findes der to specielle kort, man skal være opmærksomme på. De to typer kort der er tale om er knægte med to øjne og knægte med ét øje

I et spil Sequence findes der 8 knægte. 4 knægte har to øjne og de resterende 4 har et øje. Knægte med to øjne kan bruges som en slags joker. Når man bruger dette kort, kan man lægge sin brik på et valgfrit felt på spillepladen, så længe pladsen er fri. 

Knægte med ét øje har en anden funktion. Knægte med ét øje kan fjerne en valgfri brik fra brættet. På den måde kan man stoppe en modstander, som er tæt på at få lavet en sequence. Når man har fjernet en bræk fra spillepladen, slutter ens tur.