LegekædenLEGO®LEGO DC Super Heroes

LEGO DC Super Heroes

3 produkter
3 produkter
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På Pingvinen
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På PingvinenLEGO
269,95 DKK
(0)
76181 LEGO Super Heroes Batmobile™: Jagten På Pingvinen
76183 LEGO Super Heroes Bathulen: Kampen Mod Gækkeren
KUNGLSLEVERING
76183 LEGO Super Heroes Bathulen: Kampen Mod GækkerenLEGO
649,95 DKK
(0)
76183 LEGO Super Heroes Bathulen: Kampen Mod Gækkeren
76240 LEGO Super Heroes Batmobile™-Tumbler
KUNGLSLEVERING
76240 LEGO Super Heroes Batmobile™-TumblerLEGO
2099,95 DKK
(0)
76240 LEGO Super Heroes Batmobile™-Tumbler

LEGO DC Super Heroes

Er du til spændingsfyldte eventyr med helte og skure? Så er LEGO® DC Super Heroes sikkert noget for dig! I DC finder du helte som Batman, Wonder Woman, Superman og mange andre. DC er et univers med mange spændende historier og fortællinger. I DC finder man også den utilregnelige skurk Joker, som altid prøver at knække Batman. I LEGO® DC Super Heroes, finder du en masse LEGO® Batman produkter. I vores sortiment har vi alt fra LEGO® Batman minifigurer til LEGO® Batmobilen. Vi har LEGO® DC Super Heroes produkter til både leg og til samlere. I vores sortiment finder du blandt andet samleobjekterne LEGO og LEGO® Batman's Batmobile, som begge tilhører LEGO® serien til voksne, som hedder LEGO® Adults Welcome.

LEGO®'s samarbejde med DC Comics

LEGO® startede deres samarbejde med DC Comics tilbage i 2011. Efter indgåelsen af samarbejdet mellem de to parter, begyndte LEGO® at producere LEGO® Batman produkter. Dette var indlysende da Batman har været en af frontfigurerne for DC Comics i lang tid. Ligesom med så mange andre serier fra LEGO® kommer der flere produkter til i LEGO® DC Super Heroes, efterhånden som der bliver lanceret nye film og serier fra DC. Samarbejdet mellem DC Comics og LEGO® er en stor succes. Samarbejdet giver børn mulighed for, at kunne genopleve de nervepirrende og spændende scener fra Batman og andre DC film. 

Den legendariske rivalisering i DC Comics eventyr

Første gang Batman blev introduceret var helt tilbage i 1939. Året efter debuterede DC Comics Joker i en Batman tegneserie. Joker blev skabt til at være et ondt geni med sadistisk humor og ingen sympati for nogen. Efter Jokeren debut var den originale plan, at dræbe Jokeren igen. Denne plan blev dog og skrottet, hvilket lagde grund for Jokeren position som Batman's ultimative rival, hvilket han stadig er den dag i dag. Jokeren adskiller sig væsentligt fra andre skurke, da han ikke har nogen superkrafter. Jokeren benytter sig af sin utrolige intelligens og psykotiske træk til, at skabe kaos i Gotham.

LEGO® Batman vs Jokeren

Batman og Jokeren har kæmpet mod hinanden utallige gange før. Du kan finde et hav af fortællinger mellem Batman og Joker i film, tegnefilm og tegneserier som er blevet udgivet over en lang årrække. Med LEGO® DC Super Heroes giver mulighed for, at kunne genleve diverse kampe mellem LEGO® Batman og Joker. I LEGO® DC Super Heroes finder du både LEGO® Batman og LEGO® Joker figurines samt andre karakterer fra universet.