LegekædenLEGO®LEGO® Art

LEGO® Art

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner8

LEGO® Art

LEGO® Art adskiller sig ved, at det ikke er ment til leg. I LEGO® Art serien kan du finde diverse forskellige portrætter og billeder. Hver LEGO Art sæt leveres med en billedramme og alle de LEGO-brikker, du skal bruge til at opbygge dit kunstværk. LEGO Art giver dig mulighed for at udforske dine kreative evner og skabe dit eget unikke kunstværk med LEGO-brikker.

7 produkter
7 produkter
31212 LEGO ART Galaksen Mælkevejen
KUNGLSLEVERING
31212 LEGO ART Galaksen MælkevejenLEGO
1549,95 DKK
(0)
31212 LEGO ART Galaksen Mælkevejen
31211 LEGO ART Faunasamlingen – Arapapegøjer
31211 LEGO ART Faunasamlingen – ArapapegøjerLEGO
449,95 DKK
(0)
31211 LEGO ART Faunasamlingen – Arapapegøjer
31208 LEGO ART Hokusai – Den store bølge
KUNGLSLEVERING
31208 LEGO ART Hokusai – Den store bølgeLEGO
899,95 DKK
(0)
31208 LEGO ART Hokusai – Den store bølge
31206 LEGO Art The Rolling Stones
31206 LEGO Art The Rolling StonesLEGO
1095,95 DKK
(0)
31206 LEGO Art The Rolling Stones
31209 LEGO ART The Amazing Spider-Man
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
UDSALGGLS
31209 LEGO ART The Amazing Spider-ManLEGO
1399,95 DKK1549,95 DKK
(0)
31209 LEGO ART The Amazing Spider-Man
31210 LEGO ART Moderne kunst
31210 LEGO ART Moderne kunstLEGO
479,95 DKK
(0)
31210 LEGO ART Moderne kunst
31213 LEGO ART Mona Lisa
31213 LEGO ART Mona LisaLEGO
899,95 DKK
(0)
31213 LEGO ART Mona Lisa

LEGO® Art

LEGO® Art adskiller sig væsentligt fra meget andet LEGO®. LEGO® kendetegnes ofte ved at være byggeklodser i plastik, som giver anledning til leg for børn og barnlige sjæle. LEGO® Art adskiller sig ved, at det ikke er ment til leg. I LEGO® Art serien kan du finde diverse forskellige portrætter og billeder. Hos os finder du LEGO® Art med Batman, Mickey Mouse, Harry Potter og mange andre ikoniske karakterer og kunstværker.

At bygge LEGO® Art er en aktivitet, som hjælper en med at slappe af samtidigt med, at man har det sjovt. LEGO® Art fungerer lidt på samme måde som Diamond Art, dog med LEGO® klodser i stedet for diamanter. Med LEGO® Art påsætter man de små LEGO® knapper i rigtig rækkefølge, hvorefter man kan se det flotte motiv. LEGO® Art er en sjov og kreativ serie fra LEGO® som henvender sig til større børn og voksne.

Hver LEGO Art sæt leveres med en billedramme og alle de LEGO-brikker, du skal bruge til at opbygge dit kunstværk. Når du har samlet brikkerne, kan du sætte dem ind i rammen for at skabe et færdigt kunstværk. Hvert sæt leveres også med en unik QR-kode, der kan scannes for at få adgang til en digital vejledning, der viser dig, hvordan du kan bygge dit kunstværk.

LEGO Art-serien omfatter sæt med temaer som Star Wars, Beatles, Iron Man og Marilyn Monroe. Hvert sæt er designet til at skabe et bestemt portræt eller billede, og du kan vælge at kombinere flere sæt for at skabe større kunstværker.

LEGO Art giver dig mulighed for at udforske dine kreative evner og skabe dit eget unikke kunstværk med LEGO-brikker. Det er en sjov og spændende måde at udtrykke sig på, og det er også en god måde at slappe af på og finde ro i en travl hverdag.

Sådan bliver legoklodser til LEGO® Art

LEGO Art er den perfekte aktivitet til hele familien, der ikke kun er sjov, men også giver mulighed for at udfolde sin kreativitet på en helt ny måde. Med LEGO Art kan du forvandle almindelige legoklodser til ikonisk vægkunst.

En af de fantastiske ting ved LEGO Art er, at det ikke kun er en byggeoplevelse, men også en afslappende aktivitet. Det er som at male efter tal, bare med legoklodser i stedet for pensler. Du sætter blot de små LEGO-klodser på plads i den rigtige rækkefølge, og pludselig har du et imponerende kunstværk foran dig.

Forny dit LEGO® Art

Når du køber et produkt fra LEGO® Art er det ligesom at få to eller mere. Årsagen til det er, at produkterne i LEGO® Art har flere forskellige byggemuligheder. Et eksempel på dette er LEGO® Art med Batman. Udover at lave Batman kan man i stedet vælge at lave Jokeren eller Harley Quinn også. På den måde kan man altid puste nyt liv til hjemmet ved at løbende ændre motivet på sit LEGO® Art billede. Antallet af forskellige billeder man kan lave med et LEGO® Art produkt, variere fra produkt til produkt. LEGO® Art er primært forbeholdt til voksne og større børn. Er du blandt de LEGO®-entusiaster som synes LEGO® Art er spændende, vil du med fordel kunne tjekke kategorien LEGO, som har mange avancerede og spændende byggeprojekter.