LegekædenLEGO®LEGO Art

LEGO Art

3 produkter
3 produkter
31207 LEGO ART Blomsterkunst
KUNGLSLEVERING
31207 LEGO ART BlomsterkunstLEGO
649,95 DKK
(0)
31207 LEGO ART Blomsterkunst
31205 LEGO Art Jim Lee Batman-kollektion
KUNGLSLEVERING
31205 LEGO Art Jim Lee Batman-kollektionLEGO
1099,95 DKK
(0)
31205 LEGO Art Jim Lee Batman-kollektion
31206 LEGO Art The Rolling Stones
31206 LEGO Art The Rolling StonesLEGO
1399,95 DKK
(0)
31206 LEGO Art The Rolling Stones

LEGO Art

LEGO® Art er en kreativ serie fra LEGO®. LEGO® Art ligesom navnet hentyder kunst i form af LEGO®. LEGO® Art adskiller sig væsentligt fra meget andet LEGO®. LEGO® kendetegnes ofte ved at være byggeklodser i plastik, som giver anledning til leg for børn og barnlige sjæle. LEGO® Art adskiller sig ved, at det ikke er ment til leg. I LEGO® Art serien kan du finde diverse forskellige portrætter og billeder. Hos os finder du LEGO® Art med Batman, Mickey Mouse, Harry Potter og meget andet. 

At bygge LEGO® Art er en aktivitet, som hjælper en med at slappe af samtidigt med, at man har det sjovt. LEGO® Art fungerer lidt på samme måde som Diamond Art, dog med LEGO® klodser i stedet for diamanter. Med LEGO® Art påsætter man de små LEGO® knapper i rigtig rækkefølge, hvorefter man kan se det flotte motiv. LEGO® Art er en sjov og kreativ serie fra LEGO® som henvender sig til større børn og voksne. 

Forny dit LEGO® Art

Når du køber et produkt fra LEGO® Art er det ligesom at få to eller mere. Årsagen til det er, at produkterne i LEGO® Art har flere forskellige byggemuligheder. Et eksempel på dette er LEGO® Art med Batman. Udover at lave Batman kan man i stedet vælge at lave Jokeren eller Harley Quinn også. På den måde kan man altid puste nyt liv til hjemmet ved at løbende ændre motivet på sit LEGO® Art billede. Antallet af forskellige billeder man kan lave med et LEGO® Art produkt, variere fra produkt til produkt. LEGO® Art er primært forbeholdt til voksne og større børn. Er du blandt de LEGO®-entusiaster som synes LEGO® Art er spændende, vil du med fordel kunne tjekke kategorien LEGO, som har mange avancerede og spændende byggeprojekter.