LegekædenSpil

Partners

6 produkter
6 produkter
Partners
PartnersBrætspil
179,95 DKK
(1)
Partners
Partners Duo
Partners DuoBrætspil
179,95 DKK
(3)
Partners Duo
Partners+ (plus)
Partners+ (plus)Brætspil
239,95 DKK
Partners+ (plus)
Partners 25 år
Partners 25 årBrætspil
249,95 DKK
(2)
Partners 25 år
KORT TIL PARTNERS
Kort til partnersBrætspil
79,95 DKK
Kort til partners
KORT TIL PARTNERS+
Kort til partners+Brætspil
89,95 DKK
Kort til partners+

Partners spil

Partners er et sjovt brætspil som kan spilles i en alder af minimum 8 år. Partners er et brætspil med kort, som har et strategisk aspekt til sig. Mange siger at Partners på mange måder minder om et strategisk Ludo i sammenfletning med brug af kort. Ligesom navnet hentyder, spiller man Partners i hold med sin partner. Antallet af spillere som kan være med i Partners er 4 spillere fordelt på to hold. I Partners skal man ikke kun være opmærksom på sine egne brikker, men også sine modstandere og ens partners brikker. Om man vinder eller ej, afhænger i høj grad af hvor god man er til at hjælpe sin partner og spænde ben for sine modstandere, ved brug af spillets kort. 

Partners Duo 

Partners Duo adskiller sig fra originale Partners spil, da man i Partners Duo skal være 2 deltagere i stedet for 4. Målet i Partners Duo er stadig, at få alle sine brikker i mål før sin modstander. Ligesom i det originale Partners, skal man gennemtænke ens træk for, at have de bedste chancer for at vinde. Partners Duo indeholder også de kendte Partners kort, som er essensen af spillet. Da Partners Duo kun er for to spillere, har man valgt at ændre værdierne på kortene. I Partners Duo bytter man kort med sin modstander, da man ikke har en partner i denne version af spillet. Partners Duo er meget efterspurgt og bliver af revet af hylderne. Køb dit Partners Duo her.

Partners plus

Partners plus eller Partners+ som det også kaldes, er den store version af det originale Partners spil. I Partners plus kan man være op til 6 deltagere, hvor man i det originale kun kan være 4. Da man kan være op til 6 deltagere i Partners plus, kan man vælge at oprette holdene på to måder. Den første måde at danne hold på, er 3 hold af 2 deltagere pr. hold. Den anden måde at gøre det på, er ved brug af 2 store hold, med 3 deltagere på hvert. Ligesom i de andre Partners spil, er formålet i Partners plus også komme i mål med hele sit holds brikker. Partners plus kan spilles i en alder af minimum 8 år. Ét spil Partners plus tager mellem 45-60 minutter. Du kan finde det sjove Partners plus spil her.

Partners regler 

Spillets formål er, at være de første partners til, at få sine brikker i mål. Man har ikke vundet spillet før både sig selv og sin partner, har fået alle deres brikker i mål. Det første man gør at forberede spillet. Man skal lægge Partners spillepladen ud på bordet, hvorefter man danner holdene. Man er på samme hold som den person man sidder overfor, hvilket betyder, at rød og grøn er partners samt gul og blå. Hver spiller har 4 spillebrikker i deres egen farve, som placeres på deres respektive plads på spillepladen. 

Nu er det tid til at starte spillet. De fire deltagere trækker 4 Partners kort hver, hvorefter de bytter 1 af kortene med deres partner, uden at kommunikere sammen. Vær opmærksom på at skjule dine kort, så modstanderne ikke ser dem. Personen som får lov til at starte spillet, er spilleren til venstre for ham/hende der fordelte kortene.

Hvis man har et startkort, må man sætte sin første spillebrik på brættets startfelt. Hvis man ikke har mulighed for, at bruge nogen af de kort man har i hånden, bliver man nød til at vente en runde før et nyt kort bliver udleveret. 

Udover startkort findes der også andre kort i Partners. Udover startkortet er der blandt andet et kort som giver mulighed for, at bytte to brikker placering med hinanden. Dette kort kan bruges selvom man ikke selv har nogle brikker på bordet. Dette kort kan bruges til både at hjælpe dig selv og/eller din partner. Udover disse er der også andre typer af kort.

Man får sine spilbrikker i sikkerhed ved, at få sine brikker hele vejen rundt på spilpladen. Når man har fået sine spilbrikker hele vejen rundt på pladen, er de i sikkerhed og skal blot i hus. Dette er fuldstændigt identisk til det klassiske Ludo spil.