LegekædenSpil

Spil

870 produkter
870 produkter
Partners Duo
Partners DuoBrætspil
199,95 DKK
(0)
Partners Duo
UNO
UnoSpillekort
99,95 DKK
(1)
Uno
SEQUENCE
AARTIETSSPIL
SequenceBrætspil
219,95 DKK
(8)
Sequence
Partners
PartnersBrætspil
219,95 DKK
(1)
Partners
DET DÅRLIGE SELSKAB ORIGINAL
Det dårlige selskab originalBrætspil
299,95 DKK
(3)
Det dårlige selskab original
Backgammon kuffert
Backgammon kuffertBrætspil
269,95 DKK
(0)
Backgammon kuffert
SPILLEKORT HANDA LILLEBROR 333
Spillekort handa lillebror 333Spillekort
29,95 DKK
(1)
Spillekort handa lillebror 333
Monopoly Super electronic banking
Monopoly Super electronic bankingBrætspil
299,95 DKK
(0)
Monopoly Super electronic banking
Bezzerwizzer Timeline
Bezzerwizzer TimelineBrætspil
299,95 DKK
(0)
Bezzerwizzer Timeline
BINGO SPIL MED TROMLE
Bingo spil med tromleBrætspil
129,95 DKK
(0)
Bingo spil med tromle
PUSLE-MÅTTE 500-2000 BRIKKER
KUNGLSLEVERING
Pusle-måtte 500-2000 brikkerPuslespil
129,95 DKK
(1)
Pusle-måtte 500-2000 brikker
What Do You Meme
What Do You Meme Brætspil
349,95 DKK
(0)
What Do You Meme
REALITY CHECK
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Reality checkBrætspil
99,00 DKK199,95 DKK
(0)
Reality check
Terninger 12 Stk. I Æske
Terninger 12 stk. i æskeRafle
29,95 DKK
(0)
Terninger 12 stk. i æske
YATZY BLOK A6 3-PAK
Yatzy blok A6 3-pakRafle
29,95 DKK
(0)
Yatzy blok A6 3-pak
Wacky Wonders 120 ord
Wacky Wonders 120 ordBrætspil
99,95 DKK
(0)
Wacky Wonders 120 ord
Partners+ (plus)
Partners+ (plus)Brætspil
249,95 DKK
(0)
Partners+ (plus)
Vildkatten My First
Vildkatten My FirstBrætspil
199,95 DKK
(0)
Vildkatten My First
KORTBLANDER AUTOMATISK
KUN I BUTIK
Kortblander automatiskSpillekort
99,95 DKK
(0)
Kortblander automatisk
Spejle Æg
AARETSBOERNESPIL
Spejle ægBrætspil
99,95 DKK
(0)
Spejle æg
RAFLEBÆGER KÆRNELÆDER NATUR
Raflebæger kærnelæder naturRafle
49,95 DKK
(0)
Raflebæger kærnelæder natur
MONOPOLY CHEATERS EDITION
Monopoly cheaters editionBrætspil
199,95 DKK
(0)
Monopoly cheaters edition
Ludo 4 Og 6 Mands
Ludo 4 og 6 mandsBrætspil
99,95 DKK
(0)
Ludo 4 og 6 mands
KORT TIL PARTNERS
Kort til partnersBrætspil
79,95 DKK
(0)
Kort til partners
UNO FLIP
KUN I BUTIK
Uno flipSpillekort
99,95 DKK
(2)
Uno flip

Spil

Få gang i familiehyggen med brætspil, kortspil & terningespil hos Legekæden

I vores spilkategori hos Legekæden, har vi samlet et stort udvalg af mange forskellige typer af brætspil, kortspil og meget andet. Blandt vores udvalg finder du forskellige børnespil og familiespil til hyggelige stunder, sammen med dem du holder af. 

Hos Legekæden har vi brætspil, som passer til alle anledninger. Inden for brætspil, har vi kategorier som: quizspil, familiespil, børnespil, strategispil og mange, mange flere. Vores udvalg er så stort, at du med garanti kan finde et spil (eller flere!), som passer til lige netop dig og anledning. Vi har masser af nye spil, men vi har også mange af de gode, gamle klassiske spil som: Backgammon, Klodsmajor og Uno.

Børnespil

Hos Legekæden har vi mange forskellige brætspil til børn samt øvrige børnespil. I vores kategori med børnespil, finder du med garanti spil til børn, som både er sjove og nemme at lære - selv for yngre børn.

Brætspil og andre børnespil, er en god måde at aktivere børn på. Der er en række forskellige spil til børn, som kan styrke forskellige evner. Noget, som er særligt godt børn lærer ved at spille mod andre børn og familie er, som ordsproget siger "tab og vind med samme sind". Det at konkurrere er en naturlig del af livet - uanset om det er i brætspil, sport, karriere eller andet. Du kan se de mange børnespil og brætspil til børn her.

Bedste kortspil

Hos Legekæden finder du også en række forskellige kortspil og spil med kort til børn. Hos os finder du blandt andet de klassiske spillekort, som selv dine bedsteforældre kender. De klassiske spillekort, har gennem mange år lagt navn til mange kortspil såsom kabale, casino, rummy og mange andre. Udover de klassiske spillekort, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af andre kortspil. Du kan se det store udvalg af kortspil her.

Sequence spillet

Sequence er et orignalt spil, som kombinerer brætspil og kortspil. Sequence kan have alt mellem 2 og 12 deltagere pr. spil, hvilket gør det perfekt til både små og mellemstore selskaber. Det er et familiespil, som er let at forstå og giver god underholdning til alle. Se det velkendte Sequence spil her

Quizspil

Har du en quizzer gemt i maven? Så bør du tjekke vores store udvalg af quizspil til børn og hele familien. Hos Legekæden finder du en række forskellige quizspil, hvor der helt sikkert er nogle, der falder i din interesse. Vi har quizspil inden for mange forskellige kategorier og titler. På trods af der findes mange quizspil, kan reglerne variere meget fra spil til spil - det sikrer sjov, ligegyldigt hvor erfaren en quizspiller man er. 

Det smukke ved quizspil er, at alle deltagere har noget at bidrage med. Som mennesker har vi alle forskellige interesser, hobbies og evner - hvilket kan komme til gavn i et quizspil. De mest kendte kategorier i quizspil er blandet andet sport, kultur, historie og musik. I nyere tid, er der kommet quizspil med flere kategorier som gaming, meme's og andet. Du kan se alle Legekædens Quizspil her.

Bezzerwizzer quizspil 

Bezzerwizzer er blandt de mest kendte quizspil på markedet, sammen med Trivial Pursuit. Bezzerwizzer er blandt de bedste quizspil, grundet deres gode spørgsmål i hele 20 forskellige kategorier. Man spiller oftest Bezzerwizzer i hold, hvor det handler om at krydse målstregen ved, at svare rigtigt på quizspørgsmålene med sit hold. Det gode ved Bezzerwizzer er særligt, at der er flere forskellige Bezzerwizzer spil.

Udover det første originale Bezzerwizzer-spil, med navnet Bezzerwizzer Original, findes der tre andre varianter. Den første af disse er Bezzerwizzer ord, som er et spil hvor ord er fokus. I dette spil er der spørgsmål inden for kategorier som: fremmedsprog, navne, udtryk og meget mere. Kan du lide det originale Bezzerwizzer? Eller vil du bare gerne prøve et nyt og spændende quizspil som Bezzerwizzer ord, så kan du finde det hos Legekæden. Du kan finde udvalget af Bezzerwizzer i kategorien brætspil, som indeholder en masse sjove brætspil.

Strategispil 

Kan du lide at bruge hjernen og udspille dine modstandere, så er strategispil noget for dig! Det ældste og mest velkendte strategispil er skak. Fælles for strategispil er, at hjernen er det bedste våben til at vinde. I strategispil er anvendelse af ressourcer, og det at snyde sin modstander, to vigtige faktorer til at forbedre sine vinderchancer. Da hjernen er et vigtigt værktøj i strategispil, er det også vigtigt at sikre, at alle deltagere kan være med, uafhængigt af alder. I et klassisk strategispil som Catan, anbefales det at man som minimum er 10 år. Derfor findes der også en version kaldet Catan Junior, hvor børn helt ned til 5 år kan være med. Se de mange spil i vores udvalg af strategi spil her