LegekædenLEGO®LEGO® Dots

LEGO® Dots

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner9

LEGO® Dots

LEGO® Dots giver børn mulighed for at udfolde deres kreativitet på en sjov og lærende måde. Serien giver mulighed for at være kreativ med pæne dekorationer til værelset, flotte armbånd, blyantsholder og meget andet. Denne kreative serie adskiller sig meget fra andre LEGO® produktserier. LEGO® Dots inkluderer ikke ligeså mange klodser som andet LEGO®, og fokuserer mere på at lave flotte designs end konstruktioner med LEGO® klodser.

2 produkter
2 produkter
41959 LEGO Dots Sød Pandabakke
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
41959 LEGO Dots Sød PandabakkeLEGO
125,97 DKK149,95 DKK
(0)
41959 LEGO Dots Sød Pandabakke
41958 LEGO Dots Ekstra Dots Serie 7 – Sport
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
41958 LEGO Dots Ekstra Dots Serie 7 – SportLEGO
27,97 DKK219,95 DKK
(0)
41958 LEGO Dots Ekstra Dots Serie 7 – Sport

LEGO® Dots

LEGO® Dots giver børn mulighed for at udfolde deres kreativitet på en sjov og lærende måde. LEGO® Dots er er forholdsvis ny serie fra LEGO®, som giver mulighed for at være kreativ med pæne dekorationer til værelset, flotte armbånd, blyantsholder og meget andet. Denne kreative serie adskiller sig meget fra andre LEGO® produktserier. LEGO® Dots inkluderer ikke ligeså mange klodser som andet LEGO®, og fokuserer mere på at lave flotte designs end konstruktioner med LEGO® klodser. 

Med LEGO® Dots kan dine børn begive sig ud i diverse forskellige kreative projekter. LEGO® Dots adskiller sig væsentligt for meget andet LEGO®, hvilket åbner op for nye kreative muligheder. Her får du særlige byggeklodser i en række forskellige farver, glimmer og meget andet som åbner døren op for sjove kreative produkter. 

LEGO® Dots produktserien er lavet til børn i alderen 6 til 9 år. Serien er perfekt til børn med en høj grad af kreativitet. Passer dit barn ind i disse kriterier, vil LEGO® Dots med sikkerhed falde i god jord. Da vi har at gøre med LEGO® er der selvfølgelig mulighed for, at kunne ændre på dine flotte kreative projekter som du vil. Så har du eksempelvis købt et LEGO® Dots armbånd, kan dette ændres afhængigt af dagens outfit, sæson eller noget helt tredje. 

LEGO® Dots armbånd til hverdagsbrug

I LEGO® Dots serien finder du de utrolige seje LEGO® Dots armbånd. disse armbåndssæt fra LEGO® Dots er perfekt til børn som elsker at lave DIY-projekter. Med LEGO® Dots armbånd kan man designe dem lige som man ønsker. Disse armbånd designes med mosaikker og vedhæng i diverse forskellige farver. De er utrolig flotte og kan bruges til dagligdagsbrug. LEGO® Dots armbånd er sjove at designe sammen med sine venner. Se alle vores LEGO® Dots armbånd og andre kreative LEGO® Dots produkter her på siden.

Som stor fan af kreative og kunstneriske produkter, vil du med fordel kunne tag et kig forbi LEGO, som også indeholder en række pæne LEGO® byggeprojekter.