LegekædenLegetøjGaming udstyrGaming mus

Gaming mus

1 produkter
1 produkter
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
OUTLET
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)Oprettet fra inventtable
220,00 DKK249,95 DKK
(0)
Nordic Gaming Airmaster Ultra Light gaming Mouse (kabel)

Gaming mus

Som en rigtig gamer er det helt essentielt at have en rigtig gaming mus. Med en gaming mus sikrer man, at man kan sigte med den bedst mulige præcision. Hos Legekæden har vi en masse fede muse til gaming. Du kan finde muse i diverse forskellige prisniveauer og i mange forskellige lækre designs. 

Stor forskel på gaming mus og kontor mus

Sammenligner man en gaming mus med en nomal kontormus er der ofte meget stor forskel på specifikationerne. En af de største forskelle på de to er mængden af DPI (dots per inch). Mængden af DPI afgøre nemlig hvor man registeringer en mus laver når du flytter rundt på den. Dette er med til at afgøre hvor præcis en mus er, hvilket er supervigtigt når man gamer. Der kan være stor forskelle på muse, men tager man en helt normal kontor mus har denne ofte omkring 1000 DPI, hvor en gaming mus ofte har minimum 3000 DPI. Dog findes der gaming muse med meget mere end 3000 DPI. Derudover har gaming muse ofte flere knapper en normale muse, som åbner op for mange fede keybindings i diverse spil.

En anden stor forskel er designet. Muse til gaming har ofte et fedt design med indbygget lys og ser ofte virkelig seje ud. Da man ofte sidder i længere perioder ad gangen og gamer, er det vigtigt at musen passer til brugerens hånd. Dette er særlig vigtigt når man køber gaming mus til børn, da børn ofte har en væsentligt mindre hånd end en voksen. Derudover spiller vægten af musen også en rolle. Der findes mange guides til at finde den helt rigtige mus, men alle har forskellige præferencer for størrelse og vægt. Vi har et bredt udvalg af gaming muse, så du har de bedste forudsætninger for at finde en mus til dig eller dit barn.