LegekædenHer starter legenInspiration

Konkurrencer

På denne side finder du Legekædens aktuelle konkurrencer og betingelser

Tøm en Legekæden butik for LEGO på 90 sekunder!

Præmie
I konkurrencen udloddes én præmie af selvvalgte LEGO æsker af den værdi, vinderen selv formår at samle i butikken på 90 sekunder. Vinderen møder selv op i den aftalte butik efter nærmere aftale, for at afhente sin(e) præmie(r).

Deltagelse i konkurrencen
Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet på konkurrenceflyeren, der findes i alle Legekædens butikker. Der trækkes lod blandt de deltagere, der svarer rigtigt på spørgsmålet.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 3 år gammel og maximum være 15 år gammel på det tidspunkt, præmien skal indløses samt være bosiddende i Danmark.

Sådan henter du dine præmier ved indløsning såfremt du vinder:

  • Kun vinderen – som er barnet imellem 3 og 15 år – henter de ønskede LEGO æsker i butikken, dvs. det må kun være vinderen, der henter æsker.
  • Ingen hjælpemidler tilladt i form af vogn, kurv, poser eller andre måde at opbevare æsker på.
  • Der må hentes én LEGO æske ad gangen.
  • Man starter fra det angivne startområde, henter sin LEGO æske og ligger ved området, før man må hente en ny æske.

Forældre/værge eller anden kontaktperson over 18 år deltager i konkurrencen på vegne af barnet. Ved indløsning af gevinsten i butikken skal der være en voksen forældre/værge eller anden kontaktperson til barnet til stede. Den voksne over 18 år må i tilfælde af, at barnet ikke kan nå en æske gerne hjælpe. Dette aftales nærmere med butikspersonalet på dagen, hvor præmien skal indløses.

Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du også, at der må tages billeder og/eller laves videomateriale, som Legekæden efterfølgende kan anvende til markedsføringsbrug. Der underskrives en samtykkeerklæring med vinderen og aftales nærmere, hvordan materialet anvendes og på hvilke medier.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget og præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.
Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Legekæden sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb
Konkurrencen starter d. 31. august kl. 9.00 og slutter d. 25. september kl. 20.Vinderen vil blive kontaktet umiddelbart derefter af den tilfældigt udvalgte Legekæden butik, der skal trække vinderen.

Besked til vinderen
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der udfyldes på konkurrenceflyeren. Hvis vinderen ikke inden for 2 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder butikken sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for butikken – herunder Legekædens medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke opkald, beskeder og lignende, hvor en besked fra Legekæden kunne tænkes at gemme sig.

Legekæden kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst.

Brug af oplysninger
Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Vi henviser i øvrigt til Legekædens persondatapolitik på vores hjemmeside her: https://www.legekaeden.dk/kundeservice/persondatapolitik


Konkurrencebetingelser: Tøm en Legekæden butik for LEGO

Konkurrencen afholdes af Legekæden som drives af:

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens
CVR-nr.: 21187399

Konkurrencen er arrangeret i samarbejde med LEGO. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Indeks Retail A/S på følgende e-mail adresse:
[email protected]