LegekædenUdendørs leg

Store pools & tilbehør

2 produkter
2 produkter
BLUEY badefigurer
BLUEY badefigurerSmåbørns legetøj
149,95 DKK
(0)
BLUEY badefigurer
Boat SPRING TIDE 40
KUN ONLINE
AABATTERIERGLS
Boat SPRING TIDE 40Modelbiler
434,95 DKK
(0)
Boat SPRING TIDE 40

Pool til haven

Hos Legekæden finder du som noget helt nyt et stort udvalg af store pools til haven. Vi har pools til haven som er store nok til at rumme hele familien og vennerne. En pool er perfekt til de varme sommermåneder og kan bruges til både vandleg og afslapning. De pools du finder i denne kategori, er som sagt kæmpestore, så der er plads til alverdens sjove badedyr og andet tilbehør til poolen. Udover pools kan du også finde et stort udvalg af badebassiner i kategorien udendørs leg

Stort udvalg af fritstående pools

Fritstående pools er praktiske da man selv bestemmer hvornår man vil tage den frem. Vi har fritstående pools i en masse forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge lige præcis den pool, som passer bedst til jeres behov derhjemme. Fritstående pools er perfekt til haven derhjemme eller en tur i sommerhus. Det er supersjovt for både børn og voksne at svømme rundt i de store pools. På de rigtig varme dage er det også perfekt med en god pool, så man kan køle af efter lang tid i den varme sol. Vi har selvfølgelig også en masse pool tilbehør som pool covers, varmepumper, poolfiltre og meget andet.

Skab gode sommerminder med en pool til haven

Med en pool til haven kommer der mange muligheder for en masse sjov for hele familien. For små børn er det at være i vand en ny og sjov oplevelse som kræver noget tilvænning. Med en pool kan små børn lære hvordan man bevæger sig i vandet og kan bruges til babysvømning. Til større børn er der også mange forskellige spændende aktiviteter man kan lave i poolen. Man kan lege fangeleg, se hvem der kan holde vejret længst under vandet eller andet sjov.  

Gode varmepumper til poolen

Med store pools til haven kan det ofte være svært at sikre at vandet er varmt. Til at løse dette problem kan du finde en masse varmepumper til din pool. Med en varmepumpe sikrer du at vandet altid har en dejlig temperatur, uanset hvornår på dagen man tager en dukkert i poolen. Varmepumperne du finder i vores sortiment, passer til diverse poolstørrelser og sikre en dejlig varm pool i det ellers kolde nordiske klima. Med en varmepumpe kan du også få sommeren til at holde lidt længere, da vandet holder sig dejlig varmt selv når det kolde og blæsende efterår begynder at snige sig ind.