LegekædenLegetøj

PEEPZ

LEG_Web_Peepz_Brandside

Peepz™

Engang drømte børnene om at blive astronauter og prinsesser, men i dag vil de være Youtuber - nu kan du starte legen derhjemme med PEEPZ™!

9 produkter
9 produkter
PEEPZ
PEEPZ Robinsamse figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Robinsamse figur
PEEPZ
PEEPZ Morten Münster figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Morten Münster figur
PEEPZ
PEEPZ Mika Schultz figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Mika Schultz figur
PEEPZ
PEEPZ Naja Münster figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Naja Münster figur
PEEPZ
PEEPZ Niki Topgaard figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Niki Topgaard figur
PEEPZ
PEEPZ Monkey figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Monkey figur
PEEPZ
PEEPZ Guldborg figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Guldborg figur
PEEPZ
PEEPZ Spørg Casper figurSamleserier
249,95 DKK
(0)
PEEPZ Spørg Casper figur
Peepz Display Container
Peepz Display ContainerSamleserier
349,95 DKK
(0)
Peepz Display Container

PEEPZ

PEEPZ er den perfekte serie af samleobjekter til alle danske Youtuber-fans! Disse figurer er skabt i samarbejde med nogle af de mest populære danske Youtubere og er et must-have for enhver samler. Uanset om du er fan af gaming, skønhed eller sjove udfordringer, er der en PEEPZ-figur til dig. Saml dem alle og skab din egen unikke samling af dine yndlings-Youtubere. Gå på opdagelse i PEEPZ-universet og lad legen begynde!

Vores PEEPZ figurer er lavet med kærlighed og omhu for at sikre, at de ligner dine yndlings-Youtubere så meget som muligt. Fra deres karakteristiske frisurer til deres favorit-tøj, er hver lille detalje nøje udformet for at bringe dine favorit-personligheder til live.

Med PEEPZ samleobjekter kan du skabe din egen lille Youtuber-verden. Lav sjove scener med dine PEEPZ figurer, eller arranger spændende events og koncerter i deres ægte stil. Lad din fantasi løbe vild og skab utallige timer med leg og sjov.

PEEPZ figurerne er ikke kun fantastiske til samling, men også til at bruge som dekorative elementer i dit hjem eller på dit skrivebord.

Find de sjældne guld PEEPZ

Når du køber en PEEPZ samlefigur er der en lille chance for, at du er blandt de heldige som får en guldfigur. Guldfigurerne er supersjældne og er med til at gøre din samling helt unik. Deruodver findes der også forskellige lanceringer af figurerne hvilket er med til at vurdere hvor god din samling er.

Hvordan er PEEPZ lavet?

PEEPZ er lavet af holdbart og kvalitetsmateriale, der sikrer, at dine samleobjekter holder i lang tid. Hver figur er omhyggeligt håndmalet med detaljeret og livagtig farve for at give en autentisk udseende. Størrelsen på figurerne varierer, men de er alle kompakte og nemme at håndtere og opbevare.

PEEPZ figurerne kommer pakket i en smuk og farverig æske, der gør dem perfekte som gave eller til at vise frem i din samling. Æsken er også en fantastisk måde at beskytte dine figurer, når de ikke er i brug.