LegekædenLEGO®LEGO® Avatar

LEGO® Avatar

LEG_Web_LEGO_Kategorisider_Topbanner17

LEGO® Avatar™

Væk historien til live og genskab det fantastiske og eventyrlige Avatar-univers. Med LEGO® Avatar sættene er det nemt at genskabe historien med de ikoniske karakterer og genkendelige lokationer fra filmene. Byggesættene i serien LEGO® Avatar giver børn en fantastisk legeoplevelse og spændende historiemuligheder.

3 produkter
3 produkter
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragt
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
UDSALGGLS
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragtLEGO
799,95 DKK899,95 DKK
(0)
75579 LEGO Avatar Tulkunen Payakan og krabbedragt
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyvetur
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
UDSALG
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyveturLEGO
399,95 DKK499,95 DKK
(0)
75572 LEGO Avatar Jake og Neytiris første Furie-flyvetur
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA Samson
TILBUDKUN ONLINE (+ evt. fragt)
GLSOUTLET
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA SamsonLEGO
675,00 DKK899,95 DKK
(0)
75573 LEGO Avatar Svævende bjerge: Station 26 og RDA Samson

LEGO® Avatar

Hvis man har set filmene, er man bekendt med det fantastiske og eventyrlige Avatar-univers. Her får man indsigt i de blå væsener også kaldet the Na'vi's liv i den flotte animerede verden. Hvis man er stor fan af Avatar filmene vil denne serie fra LEGO® med sikkerhed være noget for dig! LEGO® Avatar indeholder byggesæt med maskiner, væsener og meget andet man oplever fra filmen.

Fantastiske byggesæt med LEGO® Avatar

Der findes mange flotte byggesæt med de dyr som lever i Avatar universet. Blandt disse finder man blandt andet Skimwing, som kaldes Tsurak på Na’viernes sprog. Skimwing er en stor og flot flyvefisk, som bruges af Na’vierne til at transportere sig på vandoverfladen. Skimwing bevæger sig over vandoverfladen med dens store vinger og bruger sin hale som styrepind til, at kunne ændre retning.

Derudover kan du også bygge den store Ilu, som lever i havet. Ilu’en har et helt unikt udseende og kan på mange måder sammenlignes med delfinen fra vores verden. De er utroligt intelligente og sociale dyr, som har en vigtig rolle i havets økosystem.Tulkunen er blandt de største dyr i Pandora’s hav og kan findes blandt vores fede LEGO® Avatar byggesæt. Tulkunen er meget stor og kan bedst sammenlignes med en stor hval. Blandt Na’vierne findes der en klan med navnet Metkayina, som lever ved vandet. Deres klan lever på en helt særlig måde, som du har mulighed for at bygge med LEGO® Avatar. 

Skab dine egne eventyr med LEGO® Avatar

Den store Avatar verden ligger grund for en masse spændende eventyr. Med de mange byggesæt har du og dine venner mulighed for at skabe utrolige eventyr med de kendte karaktere, dyr og maskiner fra Pandora. Det er kun fantasien som sætter grænserne i dette univers. Efterhånden som man får flere af disse fantastiske byggesæt udvider man muligheden for eventyr når man leger, så gå på opdagelse i vores sortiment og find de byggesæt du skal bruge for at starte legen.