LegekædenFlemming Klem

Bøger skrevet af Flemming Klem

Læs mere om Flemming Klem
1 produkter
1 produkter
Tinkas juleeventyr
Tinkas juleeventyrFlemming Klem
139,95 DKK
Paperback
(4)
Tinkas juleeventyr

Mere om Flemming Klem

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Flemming Klem. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Klem.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tinkas juleeventyr" udgivet af Politikens Forlag - "Tinkas juleeventyr" udgivet af Politikens Forlag - "Tinkas juleeventyr" udgivet af Politikens Forlag - "Tinkas juleeventyr" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Flemming Klems bøger

Du kan bestille fire bøger af Flemming Klem her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Flemming Klem kan købes i samtlige formater. Klems bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Flemming Klems "Tinkas juleeventyr"

Det er muligt at købe Flemming Klems "Tinkas juleeventyr" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Flemming Klem "Tinkas juleeventyr"

Det er muligt at købe Flemming Klems "Tinkas juleeventyr" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Tinkas juleeventyr" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Klem