LegekædenFiona Mcdonals

Bøger skrevet af Fiona Mcdonals

Læs mere om Fiona Mcdonals
2 produkter
2 produkter
De 10 vildeste dræberdyr
TILBUD
De 10 vildeste dræberdyrFiona Mcdonals
159,96 DKK199,95 DKK
Hardback
(0)
De 10 vildeste dræberdyr
De 10 vildeste mytiske skabninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
De 10 vildeste mytiske skabningerFiona Mcdonals
165,96 DKK
Hardback
(0)
De 10 vildeste mytiske skabninger

Mere om Fiona Mcdonals

Der er flere bøger fra Fiona Mcdonals til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De 10 vildeste dræberdyr" udgivet af Straarup & Co - "De 10 vildeste mytiske skabninger" udgivet af Straarup & Co

Fiona Mcdonals' bøger

Du kan bestille to bøger af Fiona Mcdonals her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra - som hardback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Straarup & Co.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Fiona Mcdonals' "De 10 vildeste dræberdyr"

Hos Bog & idé er "De 10 vildeste dræberdyr" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.

"De 10 vildeste mytiske skabninger" af Fiona Mcdonals

"De 10 vildeste mytiske skabninger" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fiona Mcdonals