LegekædenChristine Lund Jakobsen

Bøger skrevet af Christine Lund Jakobsen

Læs mere om Christine Lund Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Hermans have
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hermans haveChristine Lund Jakobsen
207,46 DKK
Indbundet
(3)
Hermans have

Mere om Christine Lund Jakobsen

Christine Lund Jakobsen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Lund Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hermans have" udgivet af Vild Maskine - "Hvor flyver du hen, Søster Kanin?" udgivet af DreamLitt - "Lillebitte Lilli" udgivet af Turbine - "Pigen med den sorte kuffert" udgivet af Turbine - "Hvis jeg flytter i en flaske" udgivet af Turbine - "Det klammeste jeg ved" udgivet af Dansk Sang - "Det klammeste jeg ved" udgivet af Dansk Sang

Bøger skrevet af Christine Lund Jakobsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Christine Lund Jakobsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Christine Lund Jakobsen bøger i forskellige formater. Lund Jakobsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hermans have" af Christine Lund Jakobsen

Hos Bog & idé er "Hermans have" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hvor flyver du hen, Søster Kanin?" af Christine Lund Jakobsen

Det er muligt at købe Christine Lund Jakobsens "Hvor flyver du hen, Søster Kanin?" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Lund Jakobsen