LegekædenBenedikte Lylloff

Bøger skrevet af Benedikte Lylloff

Læs mere om Benedikte Lylloff
1 produkter
1 produkter
Nissemaries København
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nissemaries KøbenhavnBenedikte Lylloff
168,95 DKK
Hardback
(1)
Nissemaries København

Mere om Benedikte Lylloff

Benedikte Lylloff har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nissemaries København". Det er Historia , der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nissemaries København" af Benedikte Lylloff

Det er muligt at købe Benedikte Lylloffs "Nissemaries København" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia .

Dette er en også en skøn bog fra Lylloff, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benedikte Lylloff