LegekædenAlexandra Koken

Bøger skrevet af Alexandra Koken

Læs mere om Alexandra Koken
1 produkter
1 produkter
Kan du få øje på robotten?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kan du få øje på robotten?Alexandra Koken
229,46 DKK
Indbundet
(0)
Kan du få øje på robotten?

Mere om Alexandra Koken

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Alexandra Koken. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Koken.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan du få øje på zebraen?" udgivet af Lamberth - "Kan du få øje på hunden?" udgivet af Lamberth - "Kan du få øje på lammet?" udgivet af Lamberth - "Find og farvelæg dyrene i zoo" udgivet af Lamberth - "Find og farvelæg dinoerne" udgivet af Lamberth - "Kan du få øje på robotten?" udgivet af Lamberth

Mere om Alexandra Kokens bøger

Alexandra Koken har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kokens bøger kommer i forskellige formater. Kokens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Lamberth.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Alexandra Kokens "Kan du få øje på zebraen?"

"Kan du få øje på zebraen?" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kan du få øje på hunden?" af Alexandra Koken

"Kan du få øje på hunden?" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandra Koken