LegekædenTom Carstensen

Bøger skrevet af Tom Carstensen

Læs mere om Tom Carstensen
1 produkter
1 produkter
Zuma, Delaney og de andre store løver
Zuma, Delaney og de andre store løverSebastian Dorset
299,95 DKK
Hardback
Zuma, Delaney og de andre store løver

Mere om Tom Carstensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Tom Carstensen. På listen nedenfor finder du Carstensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Zuma, Delaney og de andre store løver" udgivet af Our Sporting Heritage - "Hooligan" udgivet af Saga - "Patrioterne" udgivet af Gads Forlag - "Populister, provokatører og progressive patrioter" udgivet af People'sPress - "Hooligan" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Tom Carstensens bøger

Tom Carstensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Carstensens bøger kommer i et udvalg af formater. Carstensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Zuma, Delaney og de andre store løver" af Tom Carstensen

Det er muligt at købe Tom Carstensens "Zuma, Delaney og de andre store løver" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Our Sporting Heritage.

Tom Carstensen "Hooligan"

Hos Bog & idé er "Hooligan" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Carstensen