LegekædenJohan Krohn

Bøger skrevet af Johan Krohn

Læs mere om Johan Krohn
1 produkter
1 produkter
Peters jul
Peters julJohan Krohn
149,95 DKK
Indbundet
(3)
Peters jul

Mere om Johan Krohn

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Johan Krohn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Krohns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Peters Jul" udgivet af Dansk Litteratur Forlag - "Peters jul" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peters jul" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peters jul" udgivet af BEST BOOKS - "Peters Jul" udgivet af Gyldendal Lyd - "Peters Jul" udgivet af Momolydbog - "Peters jul" i serien "Kortmapper" udgivet af Koustrup & Co.

Johan Krohns bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Johan Krohn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Johan Krohn kan købes i flere formater. Johan Krohn bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Peters Jul" af Johan Krohn

Hos Bog & idé er "Peters Jul" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Peters Jul" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Litteratur Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Johan Krohn "Peters jul"

Hos Bog & idé er "Peters jul" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Peters jul" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Krohn