LegekædenVicky Devi Smidt

Bøger skrevet af Vicky Devi Smidt

5 produkter
5 produkter
Skolestart og afrikanske samosas
Skolestart og afrikanske samosasVicky Devi Smidt
129,95 DKK
Hardback
(0)
Skolestart og afrikanske samosas
Havets Hemmeligheder
Havets HemmelighederVicky Devi Smidt
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Havets Hemmeligheder
Overtro og politi
Overtro og politiVicky Devi Smidt
129,95 DKK
Hardback
(0)
Overtro og politi
Gode venner og Jerusalema dansen
Gode venner og Jerusalema dansenVicky Devi Smidt
129,95 DKK
Hardback
(0)
Gode venner og Jerusalema dansen
Rugbrød og dansk fødselsdag for første gang
Rugbrød og dansk fødselsdag for første gangVicky Devi Smidt
129,95 DKK
Hardback
(0)
Rugbrød og dansk fødselsdag for første gang

Mere om Vicky Devi Smidt

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Vicky Devi Smidt. På listen nedenfor finder du -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rugbrød og dansk fødselsdag for første gang" udgivet af Forlaget Elysion - "Gode venner og Jerusalema dansen" udgivet af Forlaget Elysion - "Overtro og politi" udgivet af Forlaget Elysion - "Skolestart og afrikanske samosas" udgivet af Forlaget Elysion - "Havets Hemmeligheder" udgivet af FORLAGET ROOTS & WINGS

Mere om Vicky Devi Smidts bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Vicky Devi Smidt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Vicky Devi Smidt kan købes i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vicky Devi Smidts "Rugbrød og dansk fødselsdag for første gang"

"Rugbrød og dansk fødselsdag for første gang" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Elysion, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Vicky Devi Smidt "Gode venner og Jerusalema dansen"

Det er muligt at købe Vicky Devi Smidts "Gode venner og Jerusalema dansen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Vicky Devi Smidt