LegekædenTore Rørbæk og Mikkel Sommer

Bøger skrevet af Tore Rørbæk og Mikkel Sommer

Læs mere om Tore Rørbæk og Mikkel Sommer
1 produkter
1 produkter
Shingal
BOEGERTILSTAERKPRIS
ShingalTore Rørbæk og Mikkel Sommer
169,96 DKK
Hardback
(8)
Shingal

Mere om Tore Rørbæk og Mikkel Sommer

Du kan kun bestille en enkelt bog af Tore Rørbæk og Mikkel Sommer her hos Bog & idé. Det er "Shingal". Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tore Rørbæk og Mikkel Sommers "Shingal"

"Shingal" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Forlæns.

Dette er en også en skøn bog fra Sommer, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tore Rørbæk og Mikkel Sommer