LegekædenThórarinn Leifsson

Bøger skrevet af Thórarinn Leifsson

Læs mere om Thórarinn Leifsson
2 produkter
2 produkter
Manden der hadede børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Manden der hadede børnThórarinn Leifsson
165,96 DKK
Indbundet
(3)
Manden der hadede børn
Bedstemor Huldas bibliotek
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bedstemor Huldas bibliotekThórarinn Leifsson
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Bedstemor Huldas bibliotek

Mere om Thórarinn Leifsson

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Thórarinn Leifsson. På listen nedenfor finder du Leifssons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden der hadede børn" udgivet af Lytteratur - "Manden der hadede børn" udgivet af Forlaget Torgard - "Fars store hemmelighed" udgivet af Lytteratur - "Manden der hadede børn" udgivet af Vild Maskine - "Bedstemor Huldas bibliotek" udgivet af Vild Maskine - "Fars store hemmelighed" udgivet af Torgard

Bøger af Thórarinn Leifsson

Thórarinn Leifsson har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Thórarinn Leifsson bøger i samtlige formater. Bøgerne af Leifsson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thórarinn Leifssons "Manden der hadede børn"

Hos Bog & idé er "Manden der hadede børn" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Manden der hadede børn" af Thórarinn Leifsson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Manden der hadede børn" af Thórarinn Leifsson

Det er muligt at købe Thórarinn Leifssons "Manden der hadede børn" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Manden der hadede børn" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Torgard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thórarinn Leifsson