LegekædenSussi Bech og Pernille Carstens

Bøger skrevet af Sussi Bech og Pernille Carstens

Læs mere om Sussi Bech og Pernille Carstens
3 produkter
3 produkter
Telipinu og vreden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Telipinu og vredenSussi Bech og Pernille Carstens
135,96 DKK
Indbundet
(1)
Telipinu og vreden
Gilgamesh
BOEGERTILSTAERKPRIS
GilgameshSussi Bech og Pernille Carstens
169,96 DKK
Indbundet
(0)
Gilgamesh
Kong Keret fra Ugarit
Kong Keret fra UgaritPernille Carstens
159,95 DKK
Hardback
(0)
Kong Keret fra Ugarit

Mere om Sussi Bech og Pernille Carstens

Der er flere bøger af Sussi Bech og Pernille Carstens på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Carstens' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Telipinu og vreden" udgivet af forlaget Orbis - "Gilgamesh" i serien "Kulturarvsfortælling" udgivet af Forlaget Orbis - "Kong Keret fra Ugarit " i serien "Kulturarvsfortælling" udgivet af Orbis

Bøger af Sussi Bech og Pernille Carstens

Der er tre tilgængelige bøger af Sussi Bech og Pernille Carstens hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Sussi Bech og Pernille Carstens kommer i flere formater. Sussi Bech og Pernille Carstens bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sussi Bech og Pernille Carstens' "Telipinu og vreden"

"Telipinu og vreden" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af forlaget Orbis .

Sussi Bech og Pernille Carstens "Gilgamesh"

Hos Bog & idé er "Gilgamesh" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Kulturarvsfortælling". Det er Forlaget Orbis , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sussi Bech og Pernille Carstens