LegekædenSusanne Schürmann

Bøger skrevet af Susanne Schürmann

Læs mere om Susanne Schürmann
3 produkter
3 produkter
Jeg kender en skraldemand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg kender en skraldemandSusanne Schürmann
88,95 DKK
Indbundet
Jeg kender en skraldemand
Jeg kender en bygningsarbejder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg kender en bygningsarbejderSusanne Schürmann
88,95 DKK
Indbundet
Jeg kender en bygningsarbejder
Jeg kender en kaptajn
Jeg kender en kaptajnSusanne Schürmann
99,95 DKK
Indbundet
Jeg kender en kaptajn

Mere om Susanne Schürmann

Susanne Schürmann har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Schürmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg kender en kaptajn" i serien "Læs om jobs" udgivet af Lamberth - "Jeg kender en bygningsarbejder" i serien "Læs om jobs" udgivet af Lamberth - "Jeg kender en skraldemand " i serien "Læs om jobs" udgivet af Lamberth

Bøger af Susanne Schürmann

Susanne Schürmann har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Schürmann som indbundet. Bøgerne af Schürmann er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lamberth.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Schürmanns "Jeg kender en kaptajn"

Det er muligt at købe Susanne Schürmanns "Jeg kender en kaptajn" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Schürmanns serie "Læs om jobs". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Susanne Schürmann "Jeg kender en bygningsarbejder"

Det er muligt at købe Susanne Schürmanns "Jeg kender en bygningsarbejder" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Læs om jobs". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Schürmann