LegekædenSteve Epting

Bøger skrevet af Steve Epting

Læs mere om Steve Epting
1 produkter
1 produkter
Captain America: Winter Soldier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Captain America: Winter SoldierEd Brubaker
208,95 DKK
Indbundet
(1)
Captain America: Winter Soldier

Mere om Steve Epting

Du kan kun finde en enkelt bog af Steve Epting her hos Bog & idé. Bogen hedder "Captain America". Det er Fahrenheit c/o Faraos Cigarer, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steve Eptings "Captain America"

Hos Bog & idé er "Captain America" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer.

Endnu en af Steve Epting skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Steve Epting