LegekædenSonja Winckelmann Thomsen

Bøger skrevet af Sonja Winckelmann Thomsen

Læs mere om Sonja Winckelmann Thomsen
1 produkter
1 produkter
Første
BOEGERTILSTAERKPRIS
FørsteKaroline Ferreria
48,95 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Sonja Winckelmann Thomsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Sonja Winckelmann Thomsen. På listen nedenfor finder du Thomsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg tegner i aften" udgivet af En by i Rusland - "Første" udgivet af Lurifaks

Bøger af Sonja Winckelmann Thomsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sonja Winckelmann Thomsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Thomsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg tegner i aften" af Sonja Winckelmann Thomsen

Det er muligt at købe Sonja Winckelmann Thomsens "Jeg tegner i aften" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er En by i Rusland, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Første" af Sonja Winckelmann Thomsen

Hos Bog & idé er "Første" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lurifaks, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Winckelmann Thomsen