LegekædenSimon Stålenhag

Bøger skrevet af Simon Stålenhag

Læs mere om Simon Stålenhag
2 produkter
2 produkter
Passagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
PassagenSimon Stålenhag
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Passagen
Billeder fra urtiden
Billeder fra urtidenAnna Davour
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Billeder fra urtiden

Mere om Simon Stålenhag

Der findes flere forskellige bøger fra Simon Stålenhag online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Stålenhags seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tales from the Loop - Fortællinger fra Ringen" udgivet af Forlaget Alvilda - "Passagen" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger skrevet af Simon Stålenhag

Du kan købe to bøger af Simon Stålenhag her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Stålenhags bøger kommer kun som indbundet. Stålenhags bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Alvilda.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Simon Stålenhags "Tales from the Loop - Fortællinger fra Ringen"

Hos Bog & idé er "Tales from the Loop - Fortællinger fra Ringen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.

Simon Stålenhag "Passagen"

Hos Bog & idé er "Passagen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Stålenhag