LegekædenShirley Jackson

Bøger skrevet af Shirley Jackson

Læs mere om Shirley Jackson
0 produkter

Mere om Shirley Jackson

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Shirley Jackson. På listen nedenfor har du de nyeste af Jacksons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi har altid boet på slottet" udgivet af Alhambra - "Mørket i Hill House" udgivet af Alhambra - "Fuglereden" udgivet af Alhambra - "Mørket i Hill House" udgivet af Alhambra - "Vi har altid boet på slottet" udgivet af Frydenlund - "Mørket i Hill House" udgivet af Alhambra - "Vi har altid boet på slottet" udgivet af Alhambra - "Vi har altid boet på slottet" udgivet af Alhambra - "Lotteriet" udgivet af Fahrenheit

Bøger skrevet af Shirley Jackson

Der er ni tilgængelige bøger af Shirley Jackson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Shirley Jackson bøger i samtlige formater. Jacksons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vi har altid boet på slottet" af Shirley Jackson

"Vi har altid boet på slottet" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alhambra.

"Mørket i Hill House" af Shirley Jackson

"Mørket i Hill House" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Mørket i Hill House" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alhambra.
Detaljer
Fulde navn:
Shirley Jackson