LegekædenScott Forbes

Bøger skrevet af Scott Forbes

Læs mere om Scott Forbes
1 produkter
1 produkter
Sådan bliver du dinosaurjæger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan bliver du dinosaurjægerScott Forbes
348,46 DKK
HARDBACK
(0)
Sådan bliver du dinosaurjæger

Mere om Scott Forbes

Der er forskellige bøger skrevet af Scott Forbes tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Forbes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan bygger du et menneske" udgivet af Turbine - "Alverdens gys og gru" udgivet af Turbine - "Sådan bliver du dinosaurjæger " i serien "Forbudt for forældre" udgivet af Turbine - "Sådan bygger du en planet" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Scott Forbes

Du kan bestille fire bøger af Scott Forbes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Scott Forbes bøger i forskellige formater. Scott Forbes bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af Turbine.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sådan bygger du et menneske" af Scott Forbes

"Sådan bygger du et menneske" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Alverdens gys og gru" af Scott Forbes

Hos Bog & idé er "Alverdens gys og gru" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Scott Forbes