LegekædenSaynab Farah Dahir

Bøger skrevet af Saynab Farah Dahir

Læs mere om Saynab Farah Dahir
2 produkter
2 produkter
Det fede liv 1 - Camp, kys og kaos
TILBUD
Det fede liv 1 - Camp, kys og kaosSaynab Farah Dahir
143,96 DKK179,95 DKK
Indbundet
(2)
Det fede liv 1 - Camp, kys og kaos
Det fede liv 2 - Dans, dibs og drama
TILBUD
Det fede liv 2 - Dans, dibs og dramaSaynab Farah Dahir
143,96 DKK179,95 DKK
Hæftet
(0)
Det fede liv 2 - Dans, dibs og drama

Mere om Saynab Farah Dahir

Der er en del bøger af Saynab Farah Dahir til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dahir.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evigheden" udgivet af Forlaget Klippe - "#bucketlist" udgivet af Gyldendal - "#bucketlist" udgivet af Gyldendal - "#bucketlist" udgivet af Gyldendal - "Før vi forsvinder" udgivet af Calibat

Saynab Farah Dahirs bøger

Du kan bestille fem bøger af Saynab Farah Dahir her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Saynab Farah Dahir bøger i flere formater. Bøgerne af Dahir er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evigheden" af Saynab Farah Dahir

"Evigheden" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Klippe.

Saynab Farah Dahir "#bucketlist"

"#bucketlist" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Saynab Farah Dahirs "#bucketlist" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Saynab Farah Dahir