LegekædenSamuel Langley-Swain

Bøger skrevet af Samuel Langley-Swain

Læs mere om Samuel Langley-Swain
1 produkter
1 produkter
Vilfred er anderledes
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vilfred er anderledesSamuel Langley-Swain
307,06 DKK
Hardback
(0)
Vilfred er anderledes

Mere om Samuel Langley-Swain

Du kan kun købe en enkelt bog af Samuel Langley-Swain her hos Bog & idé. Bogen hedder "Vilfred er anderledes". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Samuel Langley-Swains "Vilfred er anderledes"

"Vilfred er anderledes" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Langley-Swain, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Samuel Langley-Swain