LegekædenSally Gardner

Bøger skrevet af Sally Gardner

Læs mere om Sally Gardner
1 produkter
1 produkter
Klunserne på Skraldøen
Klunserne på SkraldøenSally Gardner
209,95 DKK
Hæftet
(1)
Klunserne på Skraldøen

Mere om Sally Gardner

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Sally Gardner. På listen nedenfor ser du de seneste af Gardners bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tre spegede sild" udgivet af Flachs - "Kaninmysteriet" udgivet af Flachs - "Fyrtøjet" udgivet af ABC - "Mission Måne" udgivet af Høst - "Jeg, Coriander" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fyrtøjet" udgivet af ABC FORLAG - "Mission Måne" udgivet af Høst og Søn

Sally Gardners bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Sally Gardner hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gardners bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Gardner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sally Gardners "Tre spegede sild"

Det er muligt at købe Sally Gardners "Tre spegede sild" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Sally Gardner "Kaninmysteriet"

Det er muligt at købe Sally Gardners "Kaninmysteriet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Sally Gardner