LegekædenRikke Ragna Christensen

Bøger skrevet af Rikke Ragna Christensen

Læs mere om Rikke Ragna Christensen
1 produkter
1 produkter
1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte
1 2 3 for barske børn - OpgavehæfteRikke Ragna Christensen
59,95 DKK
Hardback
(0)
1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte

Mere om Rikke Ragna Christensen

Rikke Ragna Christensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte". Det er Straarup & Co, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Ragna Christensens "1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte"

Det er muligt at købe Rikke Ragna Christensens "1 2 3 for barske børn - Opgavehæfte" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.

Dette er en også en fantastisk bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Ragna Christensen