LegekædenRichard Cater

Bøger skrevet af Richard Cater

Læs mere om Richard Cater
1 produkter
1 produkter
Mensa IQ tests
Mensa IQ testsRichard Cater
59,95 DKK
Paperback
(0)
Mensa IQ tests

Mere om Richard Cater

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Richard Cater. Bogen hedder "Mensa IQ Tests". Den er udgivet af Legind A/S på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Richard Caters "Mensa IQ Tests"

Det er muligt at købe Richard Caters "Mensa IQ Tests" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Legind A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Cater, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Richard Cater