LegekædenRachel Rooney

Bøger skrevet af Rachel Rooney

Læs mere om Rachel Rooney
1 produkter
1 produkter
Problemet med problemer
Problemet med problemerRachel Rooney
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Problemet med problemer

Mere om Rachel Rooney

Rachel Rooney har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Problemet med problemer". Det er Lamberth, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rachel Rooneys "Problemet med problemer"

Det er muligt at købe Rachel Rooneys "Problemet med problemer" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rooney, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rachel Rooney