LegekædenPia Bertelsen

Bøger skrevet af Pia Bertelsen

Læs mere om Pia Bertelsen
1 produkter
1 produkter
Fermats sidste sætning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fermats sidste sætningJan Egesborg
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Fermats sidste sætning

Mere om Pia Bertelsen

Pia Bertelsen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bertelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn Foton og Kvantefysikken" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og kvantefysikken" udgivet af Dome of Visions - "Lys og mørke" udgivet af Alvilda - "Primtalstvillinger" udgivet af Forlaget Alvilda - "Fermats sidste sætning" udgivet af Alvilda

Bøger af Pia Bertelsen

Du kan bestille fem bøger af Pia Bertelsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Bertelsens bøger som indbundet. Bøgerne af Bertelsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finn Foton og Kvantefysikken" af Pia Bertelsen

Det er muligt at købe Pia Bertelsens "Finn Foton og Kvantefysikken" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Polyteknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Pia Bertelsen "Finn Foton og kvantefysikken"

"Finn Foton og kvantefysikken" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dome of Visions.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Bertelsen