LegekædenPeter H. Petersen

Bøger skrevet af Peter H. Petersen

Læs mere om Peter H. Petersen
3 produkter
3 produkter
KIG PÅ KØBENHAVN
BOEGERTILSTAERKPRIS
KIG PÅ KØBENHAVNPeter H. Petersen
282,16 DKK
Indbundet
(0)
KIG PÅ KØBENHAVN
LASTBILER
LASTBILERPeter H. Petersen
319,95 DKK
Hardback
(0)
LASTBILER
DYREVENNER
DYREVENNERPeter H. Petersen
339,95 DKK
Hardback
(0)
DYREVENNER

Mere om Peter H. Petersen

Der er en del bøger skrevet af Peter H. Petersen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Peter H. Petersens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Udrykningskøretøjer" udgivet af Klematis - "Hvad sker der på havnen?" udgivet af Klematis - "Muskelmaskiner 1" udgivet af OmniPix - "Fremtidens biler på vej" udgivet af OmniPix - "Bjarnes varme" udgivet af OmniPix - "Eriks havre" udgivet af Omnipix - "Global opvarmning" udgivet af Flachs - "Kom rundt i storbyen" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Omnipix - "Eriks græs" udgivet af OmniPix - "Former overalt" udgivet af OmniPix - "Landmandsliv - efterår" udgivet af Klematis - "Tal overalt" udgivet af Omnipix - "Skibe" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Omnipix - "Tog" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Omnipix - "Ulven kommer" udgivet af OmniPix - "Fly" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af OmniPix - "Eriks nye mejetærsker" udgivet af OmniPix - "Maskiner overalt" i serien "Den lille OmniPix" udgivet af OmniPix - "Dyr fra hele verden" i serien "Den lille OmniPix" udgivet af OmniPix - "Eriks nye mejetærsker" udgivet af OmniPix - "Skibe" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Omnipix - "BILER & CO." i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af OmniPix - "Jeg kører motocross" udgivet af Omnipix - "Store biler" udgivet af Klematis - "Biler" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Klematis - "Tog" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af Klematis - "Lastbiler på arbejde" udgivet af Forlaget Klematis - "Landmandsliv - høst" udgivet af Klematis - "SKIBE" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af OmniPix - "FLY" i serien "Til lands, til vands og i luften" udgivet af OmniPix - "Eriks nye mejetærsker" udgivet af Omnipix - "Kender du VIKINGER?" udgivet af OmniPix - "Robotter" udgivet af Omnipix - "Dyr fra hele verden" i serien "Den lille OmniPix" udgivet af Omnipix - "Maskiner overalt" i serien "Den lille OmniPix" udgivet af OmniPix - "Dyr i dansk natur du sjældent møder" udgivet af Omnipix - "Huskebogen" udgivet af OmniPix - "Muskelmaskiner RACE" i serien "Muskelmaskiner" udgivet af OmniPix - "Muskelmaskiner Bind 2" i serien "Muskelmaskiner" udgivet af OmniPix - "Ulven kommer" udgivet af OmniPix
Og andre bogudgivelser fra Peter H. Petersen som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Bøger skrevet af Peter H. Petersen

Her hos Bog & idé sælger vi mange bøger fra Petersen. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Petersens bøger fås i forskellige formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udrykningskøretøjer" af Peter H. Petersen

Hos Bog & idé er "Udrykningskøretøjer" tilgængelig som papbog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Peter H. Petersen. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvad sker der på havnen?" af Peter H. Petersen

"Hvad sker der på havnen?" er til salg som papbog. Endnu en af Peter H. Petersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Peter H. Petersen