LegekædenPete Johnson

Bøger skrevet af Pete Johnson

Læs mere om Pete Johnson
0 produkter

Mere om Pete Johnson

Der findes en del bøger skrevet af Pete Johnson online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Johnsons nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Pete Johnsons bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tankelæser (1) Krystallen" udgivet af Gads Børnebøger - "Hvordan du opdrager din mor og far" udgivet af Flachs - "LOUIS VON LATTERMILD: Sådan opdaterer man sine forældre" udgivet af Flachs - "Hvordan du opdrager din mor og far" udgivet af Gyldendal - "Diary of an (Un)teenager" udgivet af Gyldendal - "Hvordan du opdrager din mor og far" udgivet af Flachs - "LOUIS VON LATTERMILD: Mine forældre driver mig til vanvid" udgivet af Flachs - "Hjælp! Mine forældre er ude af kontrol" udgivet af Flachs - "Runaway teacher" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Pete Johnsons bøger

Du kan finde ni bøger af Pete Johnson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Johnsons bøger fås i flere formater. Johnson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tankelæser (1) Krystallen" af Pete Johnson

Hos Bog & idé er "Tankelæser (1) Krystallen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Pete Johnson "Hvordan du opdrager din mor og far"

Hos Bog & idé er "Hvordan du opdrager din mor og far" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pete Johnson