LegekædenPaul Leer-Salvesen

Bøger skrevet af Paul Leer-Salvesen

1 produkter
1 produkter
Aminas første dag
Aminas første dagPaul Leer-Salvesen
159,95 DKK
Indbundet
(2)
Aminas første dag

Mere om Paul Leer-Salvesen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Paul Leer-Salvesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Leer-Salvesen.
Bøgerne fra Paul Leer-Salvesen tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etikk for profesjonelle" udgivet af Fagbokforlaget - "Engel eller morder" udgivet af Gyldendals Børnebogklub - "Nesten som deg selv" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "De to brødre" udgivet af Forum - "En våd engel" udgivet af Forum - "Aminas første dag" udgivet af Eksistensen - "Kunsten at være kæreste" udgivet af Gyldendal - "Nesten som deg selv" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Voldens ansikter" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Forsoning" udgivet af ALFA - "Den andre : etikk og filosofi i skolen" udgivet af Høyskoleforlaget - "En engel på mål" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Paul Leer-Salvesen

Paul Leer-Salvesen har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Leer-Salvesens bøger kommer i et udvalg af formater. Leer-Salvesens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Paul Leer-Salvesens "Etikk for profesjonelle"

Det er muligt at købe Paul Leer-Salvesens "Etikk for profesjonelle" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Paul Leer-Salvesen "Engel eller morder"

Endnu en af Paul Leer-Salvesen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendals Børnebogklub, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Leer-Salvesen