LegekædenPatricia Ryan

Bøger skrevet af Patricia Ryan

Læs mere om Patricia Ryan
1 produkter
1 produkter
Bedste
BedstePatricia Ryan
329,95 DKK
Indbundet
(1)
Bedste

Mere om Patricia Ryan

Patricia Ryan har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ryan.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Patricia Ryans bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "For at nå din rette størrelse" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Der var engang" udgivet af Jensen & Dalgaard

Bøger skrevet af Patricia Ryan

Du kan købe to bøger af Patricia Ryan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Ryans bøger kommer i udvalgte formater. Ryans bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Jensen & Dalgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"For at nå din rette størrelse" af Patricia Ryan

Hos Bog & idé er "For at nå din rette størrelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er udgivet af Jensen & Dalgaard.

"Der var engang" af Patricia Ryan

"Der var engang" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Ryan