LegekædenMette Kjær

Bøger skrevet af Mette Kjær

Læs mere om Mette Kjær
1 produkter
1 produkter
Fis og ballade
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fis og balladeMette Kjær
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Fis og ballade

Mere om Mette Kjær

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Mette Kjær. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Fis og ballade" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Fis og ballade" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Skrivelyst i børnehaven" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal

Mere om Mette Kjærs bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Mette Kjær hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Mette Kjær bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kommunalpolitisk lederskab" af Mette Kjær

Det er muligt at købe Mette Kjærs "Kommunalpolitisk lederskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mette Kjær "Fis og ballade"

"Fis og ballade" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fis og ballade" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kjær