LegekædenLisbeth Kaiser

Bøger skrevet af Lisbeth Kaiser

2 produkter
2 produkter
Rosa Parks
Rosa ParksLisbeth Kaiser
149,95 DKK
Hardback
(4)
Rosa Parks
Min første Rosa Parks
Min første Rosa ParksLisbeth Kaiser
99,95 DKK
Hardback
(0)
Min første Rosa Parks

Mere om Lisbeth Kaiser

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Lisbeth Kaiser. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kaiser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min første Rosa Parks" udgivet af Forlaget Albert - "Rosa Parks" i serien "Små mennesker, store drømme" udgivet af Forlaget Albert

Lisbeth Kaisers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Lisbeth Kaiser hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Kaisers bøger som hardback. Kaisers bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Albert.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbeth Kaisers "Min første Rosa Parks"

Hos Bog & idé er "Min første Rosa Parks" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Albert, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lisbeth Kaiser "Rosa Parks"

Det er muligt at købe Lisbeth Kaisers "Rosa Parks" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i serien "Små mennesker, store drømme". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Albert.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Kaiser