LegekædenLisa Rossavik Rich

Bøger skrevet af Lisa Rossavik Rich

1 produkter
1 produkter
Farlig Fritid
Farlig FritidLisa Rossavik Rich
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Farlig Fritid

Mere om Lisa Rossavik Rich

Lisa Rossavik Rich har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Net-mysteriet 2" udgivet af Ådalen - "På jagt efter dollars" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Farlig fritid " i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Klatretyven" i serien "Solo serien. Grøn" udgivet af Elysion - "Farlig Fritid" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Forlaget Elysion

Lisa Rossavik Richs bøger

Du kan købe fem bøger af Lisa Rossavik Rich her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Lisa Rossavik Rich bøger i flere formater. Rich har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisa Rossavik Richs "Net-mysteriet 2"

Hos Bog & idé er "Net-mysteriet 2" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ådalen.

"På jagt efter dollars" af Lisa Rossavik Rich

Hos Bog & idé er "På jagt efter dollars" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "På jagt efter dollars" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Richs serie "Solo serien. Rød". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Rossavik Rich