LegekædenLily Murray

Bøger skrevet af Lily Murray

Læs mere om Lily Murray
2 produkter
2 produkter
Dinosaurium
TILBUD
DinosauriumChris Wormell & Lily Murray
239,96 DKK299,95 DKK
Hardback
(1)
Dinosaurium
En kjole med lommer
TILBUD
En kjole med lommerLily Murray
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
En kjole med lommer

Mere om Lily Murray

Lily Murray har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dinosaurium". Det er Forlaget Mammut, der har publiceret den på dansk. "Dinosaurium" er desuden en del af serien "Velkommen til museet".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lily Murrays "Dinosaurium"

Det er muligt at købe Lily Murrays "Dinosaurium" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Murrays serie "Velkommen til museet". Det er Forlaget Mammut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Murray, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lily Murray